📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
imek napisał/a:
te iskry i strzały to sypiące się tłoki, tak?
Nie, to tylko ciapaci się gdzieś napieprzają.
0:52 słychać strzały
szkoda ze nissan ma pewnie stuningowane wszystko co sie da a kawa została w ogyginale
@ cerastes
kultowy to jest garbus, R34 GT-R to po prostu marka sama w sobie, szkoda że kierownice wyłącznie z prawej strony
kultowy to jest garbus, R34 GT-R to po prostu marka sama w sobie, szkoda że kierownice wyłącznie z prawej strony
2@Up.
Jak widać na początku przy nazwie "Nissan Skyline GTR-32" Jest w nawiasiku 2jz czyli oznaczenie silnika z Toyoty Supry.
Który jak mnie wiedza nie zawodzi jest najbardziej podatnym silnikiem na zwiększanie mocy turbosprężarkami/kompresorami.
Co prawda to prawda za**rdala dobrze ale remont to chyba codziennie robi takiego silnika, jak go tak żyłuje.
Jak widać na początku przy nazwie "Nissan Skyline GTR-32" Jest w nawiasiku 2jz czyli oznaczenie silnika z Toyoty Supry.
Który jak mnie wiedza nie zawodzi jest najbardziej podatnym silnikiem na zwiększanie mocy turbosprężarkami/kompresorami.
Co prawda to prawda za**rdala dobrze ale remont to chyba codziennie robi takiego silnika, jak go tak żyłuje.
Jak ja lubie tak zapierdalać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów