18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
NeoBcK 2013-05-10, 0:20
Jak zwykle jakiś zjebany murzyn napierdala zjebaną muzyką!
Zgłoś
robert357 2013-05-10, 0:52
imek napisał/a:

te iskry i strzały to sypiące się tłoki, tak?

Nie, to tylko ciapaci się gdzieś napieprzają.

:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
Zgłoś
m................9 2013-05-10, 1:49
ciapaci to nawet z rury muszą strzelać.... wojnę mają we krwi
Zgłoś
Darthkac 2013-05-10, 8:35
Powinni stać bliżej, bo tak daleko to nic nie widać
Zgłoś
adam.imi 2013-05-10, 10:40
0:52 słychać strzały

a jaka jest niby dopuszczalna granica wieku? bo co, jak mam 102 lata to sie nie licze juz? i wpisuj to znowu od nowa....bollocks
Zgłoś
cerastes 2013-05-10, 11:34 7
są gusta i guściki ale Nissan skyline R34 GTR to kultowe auto

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Fx12 2013-05-10, 11:54
Tępe skur...ele. Zapitalają z dobre 250km/h a ci pół metra od przejeżdżających pojazdów stoją... Jeden wystrzelony z pod opony kamyk i dziura w głowie gwarantowana
Zgłoś
MorbidEmpire 2013-05-10, 12:27
R32 ma ze 1200km jak nic
Zgłoś
abcdefghaijklm 2013-05-10, 16:12
szkoda ze nissan ma pewnie stuningowane wszystko co sie da a kawa została w ogyginale
Zgłoś
kih0n 2013-05-10, 16:57
@ cerastes

kultowy to jest garbus, R34 GT-R to po prostu marka sama w sobie, szkoda że kierownice wyłącznie z prawej strony
Zgłoś
Metrium 2013-05-10, 17:25
2@Up.

Jak widać na początku przy nazwie "Nissan Skyline GTR-32" Jest w nawiasiku 2jz czyli oznaczenie silnika z Toyoty Supry.
Który jak mnie wiedza nie zawodzi jest najbardziej podatnym silnikiem na zwiększanie mocy turbosprężarkami/kompresorami.

Co prawda to prawda za**rdala dobrze ale remont to chyba codziennie robi takiego silnika, jak go tak żyłuje.
Zgłoś
Mentorstajl 2013-05-10, 18:17
Jak ja lubie tak zapierdalać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów