Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się składa, że mój komputer nie jest na tyle dobry by w to pograć
no to masz problem, idź zarób, ukradnij, albo ze starego korzystaj
weź się za czytanie książek, a nie za jakiś ogłupiające gry
kim ty kurwa jesteś żeby mówić komukolwiek co ma robić
kim ty kurwa jesteś żeby mówić komukolwiek co ma robić
Kimś, kto mówi innym co mają robić
Może i książki fabularne rozwijają wyobraźnie ale do pewnego tylko stopnia. Czy przeczytasz 20 książek czy 100 to rozwój tej wyobraźni i tak się już zatrzymał. Wtedy już jest to pospolita rozrywka jak każda inna a nie samodoskonalenie i powód do zachwytu nad sobą. A czytanie wymysłów pisarza nie mających niczego wspólnego z rzeczywistością nijak ma się do poszerzania horyzontów. Czytanie wymaga tylko znajomości alfabetu i języka ojczystego więc nie jest to jakieś elitarne hobby. O wiele większą wiedzą i umiejętnościami wykazał się twórca tego moda i filmiku. Zbudował wszystko od zera na silniku gry. Ale znajdzie się jakiś chłopek roztropek który powie: głupia gra, ja za to przeczytałem "Dzieci z Bulebryn", jestem jebanym geniuszem.
weź się za czytanie książek, a nie za jakiś ogłupiające gry
Jeden chuj jak ktos sobie zycie marnuje, wazne zeby z tego czerpac przyjemnosc, Ty wolisz czytac ksiazki, Twoja sprawa, on woli grac w gierki, jego sprawa
I ksiazki dla Twojej wiadomosci, rowniez oglupiaja, wez na ten przyklad taki Main Kampf
I ksiazki dla Twojej wiadomosci, rowniez oglupiaja, wez na ten przyklad taki Main Kampf
To zakazane rękopisy.
Jeden chuj jak ktos sobie zycie marnuje, wazne zeby z tego czerpac przyjemnosc, Ty wolisz czytac ksiazki, Twoja sprawa, on woli grac w gierki, jego sprawa
Czytanie książek marnowaniem życia? Kurwa mać.
Czytanie książek marnowaniem życia? Kurwa mać.
A no pewnie, że to marnowanie życia. Np jakaś kobieta naczyta się harlequinów i ma sieczkę w głowie później.
a co do filmiku:
najbardziej spodobał mi się tekst "this is where the bitches stay"
ludzie zamiast obejrzeć filmik, to znowu sobie wrzucają...
a co do filmiku:
najbardziej spodobał mi się tekst "this is where the bitches stay"
Słusznie napisane
Jezus, ktoś Cię dzisiaj w robocie chujem w czoło uderzył ? Są ludzie którzy mają swoje własne "unikalne" zainteresowania (np. granie w głupoty bądź bukake - to ich zrypane mózgi i nie zabronisz im tego)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów