Najlepsza fanowska wariacja na temat Skyrima. Twórcy filmiku prawdopodobnie inspirowali się też "Ostatnim Smokiem".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Najlepsza fanowska wariacja na temat Skyrima. Twórcy filmiku prawdopodobnie inspirowali się też "Ostatnim Smokiem".
siwy989 napisał/a:
A oto Polska produkcja ze smokiem....................... aż ciężko na to patrzeć
Ale Stępień siedział na koniu nawet
Ten film/serial ma 10 lat. Cofnij się 10 lat i obadaj możliwości graficzne i techniczne ówczesnych komputerów.
Po za tym nie dla jednej sceny powstaje cały film. Stroje, charakteryzacja, fabuła, aktorzy to się chyba liczy.
Kurdebele, nic nikomu nie pasuje, ludzie zrobili żeby było wam dobrze, ale i tak wam źle, bo to bo tamto. Lepiej żeby nic nie zrobili prawda?
michji napisał/a:
Ten film/serial ma 10 lat. Cofnij się 10 lat i obadaj możliwości graficzne i techniczne ówczesnych komputerów.
Jurassic park- 1993
Ostatni Smok - 1996
Jurassic park 2 - 1997
Wiedźmin - 2001
Całą drogę leciał z rozładowaną kuszą a tu nagle wyciąga ją i od razu strzela
Pan kapitan napisał/a:
Jurassic park- 1993
Ostatni Smok - 1996
Jurassic park 2 - 1997
Wiedźmin - 2001
A teraz porównaj budżety na każdy z filmów
wez spierdalaj napisał/a:
Kusze dodali w ostatnim DLC ;>
no ja gram na PS3 więc to dlatego jej jeszcze nie widziałem... bo niestety nadal na tę konsolę nie ma patcha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów