..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..Wszystko ladnie pieknie, tylko Skyrim byl z deka.... slaby... no ale, jak sie nie gralo np. w Planescape Torment czy Baldursa 2, to moze sie wydawac ze to szczyt kunsztu fabularnego
Sam Skyrim rzeczywiście jest słaby, ale siła tej gry leży w modach które zmieniają ją w arcydzieło.
Swoją drogą w drugim filmiku koleś ma straszne dropy FPSów
To jest zajebista sprawa, mam nadzieję, że udoskonali się to szybko i sprawnie, jeszcze za mojego życia Fajnie by było spędzić starość w takim wynalazku
Zobacz na rozwój komputerów przez okres 23 lat, czyli czas twojego życia, możesz być spokojny że na starość tego doświadczysz
Co za idiotyzm. Wracasz wyjebany po pracy, po nadgodzinach i jeszcze dla "relaksu" biegasz sobie w grze. Dobre dla nierobów, którzy niewiele się ruszają.
Wyobraź sobie, że niektórzy wychodzą z pracy i idą na siłownię/basen/pobiegać itp. Ale co może o tym wiedziec zapatrzony w siebie ignorant, który odpierdala swoje w "robocie" a główną rozrywką jaką ma z życia jest najebanie się piwem z promocji i okazyjne wyruchanie łatwej dupy z podrzędnej dyskoteki.
A nawiązując do tematu - jak to tylko wyjdzie do sprzedaży, to nie ważna cena, pożyczkę kurwa wezmę tego samego dnia jak bedzie trzeba i kupię. Po prostu marzenie.
Czy wy sie nie boicie przyszlosci? tego ze zamkna wasze dzieci w klatkach i beda chodowac jak kury? Widze w tym ogromny potencjał w świecie maszyn.... Z tego miejsca juz malutki krok do matrixa:)
stary, właśnie mi głowę mocno porobiłeś XD
co do samych filmików, całkiem fajne, ino chętnie muzykę ze skyrima bym tam usłyszał, a nie chujowy dapstep XP
Wyobraź sobie, że niektórzy wychodzą z pracy i idą na siłownię/basen/pobiegać itp. Ale co może o tym wiedziec zapatrzony w siebie ignorant, który odpierdala swoje w "robocie" a główną rozrywką jaką ma z życia jest najebanie się piwem z promocji i okazyjne wyruchanie łatwej dupy z podrzędnej dyskoteki.
A nawiązując do tematu - jak to tylko wyjdzie do sprzedaży, to nie ważna cena, pożyczkę kurwa wezmę tego samego dnia jak bedzie trzeba i kupię. Po prostu marzenie.
Jak zapierdalasz w robocie, to nie musisz dbać o formę po niej. A jak ktoś siedzi z dupą cały dzień to potrzebuje potem na siłę spalać bebech.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów