Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że jesteś ekspertem w dziedzinie portali kurwowo-randkowych. Gratuluję i żegnam. Znudziły mnie dyskusje z takim prostakiem.
moonelq, koło kobiety to to nawet nie leżało
Pizdolka, zatem wyjaśnij - po chuj zaczepiasz?
Koło kobiety to ty nie leżałeś.
Ps. martwe się nie liczą. Kraby też nie.
Nie zaczepiam, nie pochlebiaj sobie. Po prostu lubię wytykać ludziom ich głupotę.
Nie pochlebia mi bycie zaczepianym przez jakąś sfrustrowaną laskę w internecie Bardziej mnie to bawi, ale też trochę mi cię szkoda, Pizdolka, choć lubię się z ciebie pośmiać
Z tego co widzę, to ty tu jesteś dobrym tematem żartów i pojazdówek. Nie śmieją się z tobą tylko z ciebie.
Z tego co widzę, to ty tu jesteś dobrym tematem żartów i pojazdówek. Nie śmieją się z tobą tylko z ciebie.
Z Bogusiem nie ma sensu dyskutować. To jakieś sfrustrowane dziecko, które nie potrafi przyjąć nawet najmniejszej krytyki. Może jest sporo osób, które go lubią albo popierają, jest jednak tyle samo osób, które mają go dosyć.
Skwituję to jednym powiedzonkiem: nie tykaj gówna, bo zacznie śmierdzieć.
podroczę się z nim trochę, niech ma po co żyć
Z Bogusiem nie ma sensu dyskutować. To jakieś sfrustrowane dziecko, które nie potrafi przyjąć nawet najmniejszej krytyki. Może jest sporo osób, które go lubią albo popierają, jest jednak tyle samo osób, które mają go dosyć.
Skwituję to jednym powiedzonkiem: nie tykaj gówna, bo zacznie śmierdzieć.
Ten pedzik ostatnio na mnie szczekał, ale mu nie poszło jak kurwie w deszcz, to teraz próbuje grupowo
Jedyne co się nie udało, to Ty rodzicom. No, ale to nie mój problem.
Ty się nie udałeś, bo ojciec wcześniej wrócił z pracy i musiałem się ewakuować nim zdążyłem ejakulować.
Bardzo ciekawe, zważywszy że jestem od Ciebie starszy. Więc co najwyżej mogę powiedzieć: Bong, I am your father.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów