Utwór muzyczny w podkładzie jest tak samo niezrozumiały jak to śląskie narzecze...
A teraz czekam na piękne bo tradycyjne śląskie: ty kurwo jebana... im więcej kurw poleci tym większa będzie motywacja "przejechać sie" po innych ślaskich zakamarkach
HAL9000/2. Ja to jestem tylko kurwa ciekaw gdzie Ty mieszkasz. Wkurwiają mnie posty tego typu.
Sosnowiec, Mysłowice, Jaworzno, Chrzanów, Dąbrowa Górnicza, Będzin - to zagłębie.
Poza tym skończcie już z tym, bo rzygać się chce. Nie podoba się na Śląsku, to kurwa wypierdalać, nie przyjeżdzać, zamknąc ryje. Nie podoba się gwara, nie rozumiesz - to nie słuchaj.
HAL jesteś zjebem. Zapierdalasz na fali popularności postów o Śląsku i Zagłębiu, a nie masz nic do powiedzenia.
Kociaku spod kopalni.... ty nawet nie wiesz co jest zagłębiem a co śląskiem... jak dla ciebie Mysłowice, Jaworzno i Chrzanów to zagłębie to pogratulować wiedzy gdzie się mieszka... zaraz się okaże że jesteś kormelką spod Koluszek. Uzupełnij braki w wiedzy rozklapciocho... dziurawy górnik się odezwał