Oprawa : "Partyzancko armio wyklęta Śląsk Wrocław o was pamięta"
to samo z innego ujęcia i chyba troszke lepiej słychać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Właśnie takie coś kocham. Środki masowego przekazu usilnie i przy każdej okazji próbują pokazać jakie to złe i zdegradowane jest środowisko kibicowskie. Tymczasem są to tacy sami ludzie jak pan profesor z uniwersytetu, czy pani sklepikarka w osiedlowym sklepie. Lubią inne rzeczy, jak adrenalina, niedające się nazwać uczucie kiedy krzyczy się wraz z setkami towarzyszy słowa mające uczcić pamięć tych poległych w walce za nas wszystkich. To głupie stereotypy nie mające nic wspólnego z prawdą. Takie same jak motocyklista = dawca, czy budowlaniec = cham i pijak. Jedyne bydło jakie miałem okazje zaobserwować, to ludzie podążający za medialnym gównem piszący takie samo gówno w komentarzach.
UP@ MazocHH
Przewodziłem ideologii, która zabiła ponad STO MILIONÓW ludzi, a kolejne miliony wprowadziła w skrajne ubóstwo. Przy okazji (zbieg okoliczności oczywiście) ideologia ta jest żydowskim tworem i ja byłem żydem i Hitler też, więc jak wiecie ładny burdel w Europie zrobiliśmy. Byłem bo już nie żyje, teraz opierdalam gały szatanowi w piekle i czekam na Ciebie MazocHHu bo już mnie szczęka boli.
Przewodziłem ideologii, która zabiła ponad STO MILIONÓW ludzi, a kolejne miliony wprowadziła w skrajne ubóstwo. Przy okazji (zbieg okoliczności oczywiście) ideologia ta jest żydowskim tworem i ja byłem żydem i Hitler też, więc jak wiecie ładny burdel w Europie zrobiliśmy. Byłem bo już nie żyje, teraz opierdalam gały szatanowi w piekle i czekam na Ciebie MazocHHu bo już mnie szczęka boli.
"Kiepscy Stadium" otwarty więc pojawiła się pierwsza oprawa. Brawo. Wreszcie Śląsk pokazał coś sensownego bo na starym stadionie przy Oporowskiej zazwyczaj oglądaliście oprawy gości:
TPaury napisał/a:
Okej czaję. Fajnie, ale po co te flagi, jaki to ma związek z grą? I tak po meczu będą się obijać po ryju. A to ma tylko pokazać jacy patrioci i porządni ludzie z nich? czy o chuj tu chodzi. Troche taki chuj w dupę, jak grają dobrych a potem po ryju biją.
A teraz wstań z kolan, obliż usta po obrobianiu pały dla tuska i wyłącz TVN
Chodzę czasem na mecze Śląska - nie jestem kibicem, nie jestem kibolem. Po prostu to jakaś forma rozrywki. Wpierdol to można dostać jak sam poprosisz. Jest kultura, są całe rodziny, wszyscy śpiewają i kibicują. Nie ma rasistowskich haseł, rzucania bananami, obijania mord każdemu jak popadnie. Tak ja to widzę. Przynajmniej na meczach na których byłem.
Zróbcie może temat zbiorczy, bo co kolejkę znajdzie się gibon, który będzie wrzucał to
Jeśli kibole się nie piorą, to naprawdę polscy kibice są jedni z najlepszych na świecie przykładem choćby są mecze Lecha Poznań z Manchesterem City. Kibice City (zresztą sama drużyna również) byli pod wrażeniem żywiołowości i jakości dopingu.
Tylko, że aby zawsze tak było, trzeba odstrzelić odrzutki Nowej Huty i resztę stadionowego plebsu
Tylko, że aby zawsze tak było, trzeba odstrzelić odrzutki Nowej Huty i resztę stadionowego plebsu
Podziwiam! Szkoda, że nie ma tutaj "Dużych Piw", bo się należy! Świetne!
Gdyby jeszcze tak przestali robić burdel na stadionach o po za nim to by było miodzio!
Cześć i chwała bohaterom!
Cześć i chwała bohaterom!
Ci "kibole" pierwsi by stanęli w obronie kraju, a Tusk ze swoją świtą by miał jako pierwszy bilet, aby swój ukochany kraj opuścić.
Otomania i głupota XXI wieku jest jak wszechświat - ciągle się rozszerza.
Otomania i głupota XXI wieku jest jak wszechświat - ciągle się rozszerza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów