Opisowo opisuję opis filmu jako recenzję xbox one przez Ślązaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nashi napisał/a:
GÓRNY Śląsk kurwa mać, GÓRNY!!!
Na Śląsku jako takim mówi się najczystszą polszczyzną w kraju (ze względu na mieszankę różnych przesiedleńców brak jest jakichkolwiek naleciałości regionalnych).
Górny Śląsk to nie Śląsk? Pierwsze słyszę
Davidzior napisał/a:
To wyjedźcie wszyscy do ojczystych Niemiec - my kopalnie obsadzimy swoimi ludźmi...
hahahahah, kurwa lepszego kawału już od lat nie słyszałem. Zresztą zauważyłem że tylko gorole sie o coś plują, wyzywają i popisują się jak to nie lubią hanysów, to przecież takie fajne, szczególnie jak się chuj wie na temat śląska. A hanysy ? Jakoś mało tu komentarzy obrażających reszte narodu, gorole mają chyba jakąś urażoną ambicje ... Już nie wspominając o tym że jesteście kretynami mówiąc "wypierdalać do kopalni" może gdybyście poszerzyli horyzonty wiedzielibyście, że kopalnie nie tylko na Śląsku są.
Idioci... Urodzilem sie na sląsku a mieszkam w warszawie, i smiejcie sie dalej z gwary śląskiej, taki urok śląska do chuja, "do kopalni" gdyby nie na śląsku kopalnie to byś kurwa musiał latać po lesie i zbierać drzewo, żałuje że silesia która dążyła do niezależności odpuściła, bo byście się kąpali w zimnej wodzie, a sląsk bez was by sobie poradził, wy bez ślaska nie gardze wami, przyciśnijcie krawat i wypierdalać!
Co się spinacie bracia Ślązacy? Debili boli dupa, że u nas jest wszystko wysoko rozwinięte, i, że dzięki większości naszego węgla mają czym zasilać swoje komputery do hejtowania (chyba, że w Warszawie mają jakąś elektrownię atomową?)
Napisałem po polsku, żeby każdy zrozumiał, a reszta Trzimejcie Śe!
Napisałem po polsku, żeby każdy zrozumiał, a reszta Trzimejcie Śe!
mowi jak slaski tusk ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów