Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
1 stycznia - dzień urodzin bohatera narodowego ukrainy i częsci sadoli poliniaków, chronionego przez ukraińską konstytucje.

Może po wojnie zaproszą was do wspólnego świetowania nad kacapskim ścierwem na Stadion Miejski im. Romana Szuchewycza przy ul. Bandery 15 w Tarnopolu.
Słuchajcie dalej majaczenia i mokrych snów bartosiaka i nudzisza o nędzymorzu i wspólnej przyszłosci z ukraińcami.
Dwojcie się i trojcie, prześcigajcie się w ukraińskim włazidupstwie, dalej i dalej, nic nie wymagajcie w zamian.

Macie największy "absurd dnia codziennego" który trwa od dekad.
Mało? Proszę, żyd odznacza upowca morderce żydów i Polaków:

"Myrosław Symczycz, były członek OUN-UPA o pseudonimie „Krzywonos”, który miał wydać rozkaz wymordowania ludności polskiej we wsi Pistyń w województwie stanisławowskim, otrzymał od prezydenta Wołodymyra Zełenskiego tytuł Bohatera Ukrainy. 99-letni Symczycz na Ukrainie cieszy się sławą „bohatera” walki narodowowyzwoleńczej. W jednym z miast ma nawet swój pomnik."

Polecam też artykuł w Rzeczpospolitej odnośnie wzrostu pozytywnej oceny upa z 20prc na 40prc, przez okres wojenny.

Tak, tak... wiem. Jestem dla was ruską onucą, która wciąż nie doczekała się przeprosin za rakiete i śmierć 2 obywateli RP na naszym terytorium.

(ciekawe który admin znowu zesra się o sianie ruskiej propagandy)

najlepszego w nowym roku sadole i poliniaki!

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kinio7777 2023-01-02, 12:50
Jest w tym niestety dużo prawdy..
Zgłoś
mystery0987 2023-01-02, 13:01
Kowalski892 napisał/a:

Tylko debile wspierają Ukraińców i myślą ze są lepsi od Ruskich. Obyczaje, religie i język ten sam, bo to ta sama nacja. Powinnismy ich zostawić samych sobie a już na pewno nie wysłać broni Ukraicom.

niech się leją po pustych łbach naszą bronią u siebie.
Zgłoś
swampman 2023-01-02, 13:57 7
dobrze widzieć taki odzew od sadoli.

mimo panującej tu halmanozy i tych co namietnie kasują wszystko co choć troche "anty" ukrainskie, dobrze wiedzieć ze nie odjebało wam wszystkim.
ja od dluższego juz czasu wchodzę tu tylko zobaczyć rozjebane truchło obydwu, jak widać przjaznych nam nacji. udzielać mi sie nie chce.
milosnikiem cenzury i tez nie jestem.

dbajcie o swoje i o Polskę a dopiero pózniej o innych. mamy własne problemy i własne interesy. jak ktoś wam pluje w pyski to nie mówcie że deszcz pada.

Z Krakiva pozdrawiam fundament tej strony... bo Krakowem to już ciężko nazwać na dzien dzisiejszy.

LICH0 napisał/a:

Az tak trudno Wam pojąć, że Ukry nie mają innego człowieka, który może być podstawą budowania ich tożsamości narodowej, tożsamości antyrosyjskiej?

ehhh ja pierdole

Zgłoś
Bromek 2023-01-02, 14:38 4
Miliony Ukraińców w Polsce już od paru lat. Spokój w kraju, bezrobocie i tak niskie itp.

Ruskie onuce napadają na ich kraj i przypominają raz na dwa dni o Wołyniach, także chuj wam w te obSSrane dupska putlerowskie.

Dla debili ktorzy nie odbierają rubli co miesiąc, ale chcą mieć oryginalne poglądy - od roku w roSSji trwają gorące porykiwania, że Polska powinna być kolejnym celem. Putler ma w dupie, że jesteśmy w jakimś NATO czy UE. Jakby zachód nie reagował na to co się dzieje w Ukranie, to już byliby w Polsce z czołgami, a wy z przywiązani w piwnicy ruchani przez bezzębnych ssmanów z rosji walących zgniłą cebulą. Jakby już skończyli to robić z waszymi psami i dziećmi oczywiście.
Zgłoś
nebelwerfer 2023-01-02, 15:07 2
Kowalski892 napisał/a:

Tylko debile wspierają Ukraińców

dla nas bandera to tylko chuj. Dla nich to bohater bo dał im wolną ukrainę. Tu nic nie jest białe albo czarne. Jest w kurwę kolorów pomiędzy. Nie gloryfikować ukraińców, pomagać w odjebaniu ruskich i punktować antypolskei zachowania, a potem zarabiać na odnawianiu im kraju. Tak powinniśmy działać. Krzyczenie "ale oni kochają banderę" nic nam nie da.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-01-02, 15:08 5
Prawda jest smutna, ale taka, że najlepiej by było gdyby Ukraina padła w lutym (ubiegłego roku). Ruskie by sobie tam siedziały jakiś czas, później by im się znudziło. Nie zginęłoby tyle ludzi, nie było tyle rannych i świat nie byłby w kryzysie, a my im pomagamy i przez to cały świat ma lipę, przez jeden kraj trzeciego świata.
Zgłoś
SlimShady 2023-01-02, 15:14
Kowalski892 napisał/a:

Tylko debile wspierają Ukraińców i myślą ze są lepsi od Ruskich. Obyczaje, religie i język ten sam, bo to ta sama nacja. Powinnismy ich zostawić samych sobie a już na pewno nie wysłać broni Ukraicom.

Aktualnie Ukraińcy są neutralni względem nas, a w Rosyjskiej telewizji mówi się, że Polacy Mordowali Rosjan, a Katyń to kłamstwo. Mówią, że Polska to są ich ziemię i nie powinniśmy istnieć. Wiec zastanów się kogo mamy aktualnie wspierać skoro mamy być następni.
Zgłoś
Adriano9 2023-01-02, 15:36 5
Zawsze człowiek myślał, że Sadol to namiastka jakiejś normalności, obiektywizmu, zdrowego rozsądku. Ostatnie dwa lata pokazały wysyp ludzi wierzących w teorie spiskowe i inne niestworzone rzeczy. Antycovid, antyukraina. Jeszcze zacznijcie wszystkim w koło tłumaczyć, że Ziemia jest płaska to będzie klasyczny hattrick.
Zgłoś
kokoko1x 2023-01-02, 15:40 1
PiotrusCinek88 napisał/a:

Mam nadzieje że te oba popierdolene narody się wystrzelą nawazajem.

To bedzie trudne, bo Rosja i USA leza na roznych kontynentach
Zgłoś
Starger 2023-01-02, 15:48 2
i ruskie i ukraincy niech sie wykonczą
Zgłoś
Siriuz 2023-01-02, 16:10 3
Adriano9 napisał/a:

Zawsze człowiek myślał, że Sadol to namiastka jakiejś normalności, obiektywizmu, zdrowego rozsądku. Ostatnie dwa lata pokazały wysyp ludzi wierzących w teorie spiskowe i inne niestworzone rzeczy. Antycovid, antyukraina. Jeszcze zacznijcie wszystkim w koło tłumaczyć, że Ziemia jest płaska to będzie klasyczny hattrick.

No patrz, a ja myślałem, że na Sadisticu siedzą antysystemowcy, antyglobaliści, przeciwnicy wielkich korporacji, farmacorpu i papki medialnej Taka niespodzianka
Zgłoś
sadistic_user1 2023-01-02, 16:16
swampman napisał/a:

[...]ble ble ble, nie nada tada tada [...]
(ciekawe który admin znowu zesra się o sianie ruskiej propagandy)

Moje pytanie:
Po co gówno gównem przykrywać. Niech wszyscy czują jak śmierdzisz.
Swoją drogą, czego to odmóżdżone proruskie trolle się dla pieniędzy nie zrobią.

Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2023-01-02, 16:37 1
wyjebane co kogo boli. Nie wiem tylko jakim trzeba być debilem żeby łaczyć bandere z pomocą czy braniem strony ukrów. Tak samo nie rozumiem jak moźna popierać Rosje w tej wojnie, jeszcze się cieszyć z tego. Za to rozumiem po co są takie wstawki, dla gówno burzy bo jak pisałem wcześniej nie wiem jakim trzeba być debilem ~ Przykład swampman. Gosciu wyzywasz nas od banderowców i że włazimy w dupę UA bo nie popieramy Rosji? przyjebany jesteś czy z letargu jeszcze się nie wybudziłeś? Jeszcze napisane to w tonie jak by na sadolu czy w Polsce już pomniki banderze stawiali. Używasz troszkę mózgu czy tak dla Ciebie wszystko 0-1? czarny złodziej,polak alkoholik, niemiec nazista. Patrz że można jebać bandere i zgadzać się z tym że jest zbrodniarzem ale być po stronie Ukrainców. To się nazywa trzeźwe spojrzenie na otaczającą Cię rzeczywistość. Bo jeżeli chcesz mieć moskali za sąsadów to jesteś bardziej pierdolniety niż Polacy co czczą bandere (o ile jakis taki jest) poza tym musicie kurwa zrozumieć że my też krystalioczni nie jestesmy i jak chcecie to znajdziecie bardzo dokładne opisy mordowania dzieci kobiet i starców przez wojsko polskie. Podczas wojen zawsze są były i będą takie sytacje a wasze pierdolenie że bandera blah blah i jak możemy im pomagać chuja dadzą. ciuss
Zgłoś
eMCeONe 2023-01-02, 16:39
Kowalski892 napisał/a:

"Lepsze polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu".. Faktycznie. jak ja kurwa kocham tych naszych jebanych polskich patusów, socialobiorców, neonazistów, polityków i debili. Jak trzeba mieć głęboko głowę we własnej dupie, by być przekonanym o wyjątkowości własnego kraju a na każdy inny pluć. Gdyby Unia nam nie pomagała to byśmy byli drugą Ukrainą.. ale nie.. na wszystkich trzeba pluć i zamiast oceniać ludzi indywidualnie, to od razu każdy ukrainiec to banderowiec, każdy rusek to putin, kazdy niemiec to hitler, każdy polak to Piłsudzki..
Zgłoś
tomeekcze 2023-01-02, 16:41
Kowalski892 napisał/a:

wtedy ta wojna by się skończyłą dawno temu, a tak mogą do siebie strzelać latami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem