Była już wersja (Disney'a) Angel of Death, a dzisiaj znalazłem taką perełkie.Po tagach nie trafiłem, więc jak było albo się nie podoba to wiadomo... do wora... a wór do jeziora
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Slayer'a zawsze piwo
@up wypierdalaj na kwejka jak Ci nie pasuje
@up wypierdalaj na kwejka jak Ci nie pasuje
Wrzuciłem ten filmik jakiś czas temu, to moderator wypierdolił mi go do jakiegoś działu "Czego słuchają sadyści", czy coś w ten deseń..
menelreoot napisał/a:
@up Slayer to jeden z najbardziej docenionych wykonawców trasha, za to im się należy.
Jak już to thrashu*, piszmy poprawnie tą często myloną nazwę gatunku muzycznego.
kawałek opisuje o poczynaniach zniesławionego doktora Mengele czyli tytułowego anioła śmierci który swoimi bestialskimi eksperymentami w obozie Auschwitz przyczynił się do śmierci ponad 7 tysięcy istnień
(tyle jest udokumentowane wg pewnych źródeł). polecam przybliżyć sobie biografię Josefa gdyż jest on jednym z największych zbrodniarzy XX wieku więc każdy sadol powinien co nieco o nim wiedzieć.
za sam filmik daje piwko i chuj w dupska tym którzy zaraz zaczną pisać w stylu "muzyka dla brudasów"
każdy słucha tego co lubi i tyle w temacie
kawałek opisuje o poczynaniach zniesławionego doktora Mengele czyli tytułowego anioła śmierci który swoimi bestialskimi eksperymentami w obozie Auschwitz przyczynił się do śmierci ponad 7 tysięcy istnień
(tyle jest udokumentowane wg pewnych źródeł). polecam przybliżyć sobie biografię Josefa gdyż jest on jednym z największych zbrodniarzy XX wieku więc każdy sadol powinien co nieco o nim wiedzieć.
za sam filmik daje piwko i chuj w dupska tym którzy zaraz zaczną pisać w stylu "muzyka dla brudasów"
każdy słucha tego co lubi i tyle w temacie
Tutaj Behemoth w swojej prawdziwej i brutalnej formie
Their stuff at least sticks together"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów