18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moby_Dick 2013-01-08, 21:15
Kurwa nie dobrze chyba jak Polak Polaka nie rozumie w całości. hehehe
Zgłoś
p................s 2013-01-08, 21:19
ani po polsku dobrze nie mówi, ani po niemiecku i nawet po angielsu (zespawnować...)
Zgłoś
adam_c 2013-01-08, 21:33 4
Mieszkam na śląsku od urodzenia i mam styczność z tą gwarą każdego dnia. Zapewniam was, że nie brzmi ona tak, jak na tym filmiku.

Wygląda na to, że autor nauczył się kilkudziesięciu słów i szpanuje teraz udając prawdziwego ślązaka. Myśli pewnie, że będzie przez to bardziej cool. Jak widać w komentarzach pod jego filmami, wielu ludzi z innych rejonów Polski myśli, że jest to autentyczna śląska gwara i nawet się im to podoba.

Zauważyłem, że wielu młodych ludzi w naszym rejonie na siłę używa śląskiego języka w rozmowach, sms'ach, Internecie, itp. aby być cool. Osobiście nie potrafię tego słuchać, ale autor filmiku wykazał się moim zdaniem na prawdę wielkim chamstwem uchodząc za wielkiego ślązaka, podczas gdy połowa jego "stylizowanych" tekstów jest totalnie nietrafiona. Polecał bym mu najpierw mocno poduczyć się w śląskiej gwarze, a dopiero potem próbować sił w tego typu filmach. W tej chwili jest to po prostu perfidne z jego strony.
Zgłoś
Black Snake 2013-01-08, 21:39
kurwa... normalnie mówię, ale godać tyż umia i to lepi niż tyn 'Ślonzok'. Niby godo po śląsku, ale tak na serio dużo rzeczy źle mówi. Nie gryfna tylko gryfno, nie ja tylko jo. Dużo takich błędów jest ;/
Zgłoś
kruczekw90 2013-01-08, 21:48 5
adam_c napisał/a:

Mieszkam na śląsku od urodzenia i mam styczność z tą gwarą każdego dnia. Zapewniam was, że nie brzmi ona tak, jak na tym filmiku.

Wygląda na to, że autor nauczył się kilkudziesięciu słów i szpanuje teraz udając prawdziwego ślązaka. Myśli pewnie, że będzie przez to bardziej cool. Jak widać w komentarzach pod jego filmami, wielu ludzi z innych rejonów Polski myśli, że jest to autentyczna śląska gwara i nawet się im to podoba.

Zauważyłem, że wielu młodych ludzi w naszym rejonie na siłę używa śląskiego języka w rozmowach, sms'ach, Internecie, itp. aby być cool. Osobiście nie potrafię tego słuchać, ale autor filmiku wykazał się moim zdaniem na prawdę wielkim chamstwem uchodząc za wielkiego ślązaka, podczas gdy połowa jego "stylizowanych" tekstów jest totalnie nietrafiona. Polecał bym mu najpierw mocno poduczyć się w śląskiej gwarze, a dopiero potem próbować sił w tego typu filmach. W tej chwili jest to po prostu perfidne z jego strony.

Kurwa chopie toś ty je chyba ze sosnowca. Inaczyj sie godo w Rudzie inaczyj w Bieruniu inaczyj w Rybniku a jeszcze inaczyj w Cieszynie. Polotej se trocha po tym Twoim Ślunsku i posłuchej ludzi roz jeszcze. Gwarantuja Ci że dialekt tego majstra bydzie Ci wtedy znany.
Zgłoś
Mailoczycos 2013-01-08, 21:49 1
Z mojej strony leci hejt bo słabe i wkurwia...
Zgłoś
tomek2302 2013-01-08, 21:58
do holery kto to gowno tu wrzuca? jakis niedorozwiniety slazak pier... jakies glupoty.... to nie do sadola
Zgłoś
adam_c 2013-01-08, 21:59
kruczekw90 napisał/a:

Kurwa chopie toś ty je chyba ze sosnowca. Inaczyj sie godo w Rudzie inaczyj w Bieruniu inaczyj w Rybniku a jeszcze inaczyj w Cieszynie. Polotej se trocha po tym Twoim Ślunsku i posłuchej ludzi roz jeszcze. Gwarantuja Ci że dialekt tego majstra bydzie Ci wtedy znany.

To nie ma żadnego znaczenia, skąd on jest, skoro nie jest konsekwentny w używaniu gwary. Wystarczy, że używa na przemian "jo" i "ja". Więcej przykładów chyba nie potrzeba, prawda?
Zgłoś
MdF 2013-01-08, 22:10 2
"Chyba że są ze Sosnowca"

Fajnie się tego słucha, mój kolega z Rudy-Goduli gada całkiem podobnie.
Zgłoś
kruczekw90 2013-01-08, 22:14 2
adam_c napisał/a:

To nie ma żadnego znaczenia, skąd on jest, skoro nie jest konsekwentny w używaniu gwary. Wystarczy, że używa na przemian "jo" i "ja". Więcej przykładów chyba nie potrzeba, prawda?

Kurwa gdzie?! W którym miejscu? Biorąc pod uwagę ten konkret to owszem w filmiku pojawiło się kilka razy 'ja' ale kurwa tylko i wyłącznie w znaczeniu słowa 'tak'. Nie pierdol że obcujesz ze Ślązakami. Sam złapałem się że któregoś słowa nie znam, ale żesz kurwa, jak można go posądzać o to, że jego gwara jest udawana?! Ja pierdole

A najlepiej to weź idź do tych swoich ślązaczków.

Nie pisałem w gwarze ponieważ strasznie się bałem tego iż podważysz moją przynależność do tejże wspaniałej grupy ludności
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-08, 22:15
Zamykam, bo się zrobił kolejny syf. Jak chcecie się kłócić o gwarę, to załóżcie sobie temat w klopie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem