18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
andre48 2011-02-08, 22:31
@postapoktaliptyczny
za Wikipedia - "Ślepota barw – zwana też zaburzeniem rozpoznawania barw (często ogólnie i mylnie nazywana daltonizmem), u ludzi jest niezdolnością do spostrzegania różnic pomiędzy niektórymi lub wszystkimi barwami, które normalnie są dostrzegane przez inne osoby."
Zgłoś
Kam 2011-02-08, 22:50
na bank rozpoznaje kolory po temperaturze i zapachu
Zgłoś
Reos 2011-02-08, 22:50
Gandalf8 ma nie ma chuja tylko pizde. A nie sory on ma po prostu małego. To tak do opisu bo jak można pomylić ślepotę z daltonizmem!

Zgłoś
Qbeecheck88 2011-02-08, 23:30 1
Twoja stara napisała to samo jak sie rodziłeś
Zgłoś
Towel 2011-02-08, 23:34
Qbeecheck88,
Twoja stara była modna 6 lat temu...

It's gonna be legen...wait for it... dary ! Legendary !
Zgłoś
Qbeecheck88 2011-02-09, 14:40
Twój stary Cie za bardzo kochał 6 lat temu .
Zgłoś
hajton 2011-02-09, 16:30 1
@Towel Nie widzisz ze chłopak dopiero dołączył i chce się pokazać
Zgłoś
Gandalf8 2015-06-16, 19:27
@reos- moje kondolencje za tak potężne kompleksy. Swoją drogą to pewnie jedyna potężna rzecz jaką się możesz pochwalić.

Wiem, że szybko odpisuję, ale akurat tera coś mnie naszło, żeby przejrzeć swoje tematy (całe dwa )
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów