miedziak, rozwaliłeś mnie tym filmikiem
A koleś SEX to tylko chyba tylko na koszulce ma
A czy to nie jest przypadkiem koleś, co w "Rozmowach w toku" występował?
Bóg napisał/a:
Powiedz to ma być jakieś kryterium bo nie zrozumiałem.
Chodzi mi tylko o jedną rzecz - Doda jest jaka jest ( w mediach!), bo ludzie chcą to oglądac. Gdyby nie było zapotrzebowania na telenowele prędzej czy później by zniknęły ( tak jak to było z programami typu reality show - był wielki boom a teraz wcale się o tym nie słyszy). Na polskim rynku nie było do tej pory wokalistki o takim wyzywającym wizerunku i Doda to wykorzystała.
Uważam, że to świadczy tylko o jej inteligencji i umiejętności przystosowania się do potrzeb innych. Mi osobiście podobają się NIEKTÓRE stylizacje Dody, chociaż ogólnie nie przepadam za jej stylem ubierania i śpiewania.
Nie każdy artysta musi mieć misję przekazania światu prawdy o zyciu. Cześc z nich ( ciągle rosnąca w siłę, niestety) robi to dla kasy. I ja się nie dziwię, sama prawdopodobnie, gdybym miała szansę zrobiłabym to samo. Doda należy do tych osób i świetnie jej to wychodzi. Koleś ze Zmierzchu też ma fanki w wieku lat 13 co nie przeszkodziło mu to zarobić forse i srać na te małolaty ( w duchu oczywiście).
Jestem pewna, że gdyby polskie społeczeństwo potrzebowało zagorzałej katoliczki to Doda by im to dała. Ale, przynajmniej teraz. potrzebujemy ( jako naród i nie tylko, jako społeczność) skandalu. I dostajemy go.
A czy Doda umie spiewać czy nie mozna zobaczyć na "moim" filmiku. Nie lubię jej piosenek, ale uważam, że ma jeden z lepszych kobiecych głosów w Polsce teraz. Może daleko jej do umiejętności Steczkowskiej ( której nawiasem mówiąc nie lubię za zmanierowanie) ale jednak trzyma poziom, nie to co np. Mandaryna czy Gosia Andrzejewicz.