📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O kurwa! Czwarta siostra godlewska!
Rozpisałby się człowiek na temat tego monstrum, ale mi się nie chce....
Cycek, cycek, poka go, poka, cycek, cycek, proszę
ŚLICZNOTKA???? Od której strony??? Glonojad, obciągacz i wszystko co najgorsze...
P.S.
Gdyby takie COŚ do mojego wacka się zbliżyło to bym to kapciem zajebał w środku nocy.
P.S.
Gdyby takie COŚ do mojego wacka się zbliżyło to bym to kapciem zajebał w środku nocy.
Pierwsze spojrzenie i myślę "Skądś ją znam". Potem ktoś napisał "Mieszka w Slough,UK". Kurwa, ja mieszkam w Slough, to dlatego ta morda znajoma. Dobrze mi się wydawało że ją wcześniej widziałem.
Tak to jest jak daje się za dużo swobody i wolności społeczeństwu.. Odpierdala im z nudów i wymyślają idiotyczne rzeczy, tak samo jak ze zjebany lgbt...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów