📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co my kurwa zostawimy swoim następcom po sobie? Co oni o nas powiedzą?
Będą patrzeć w naszą historię z niedowierzaniem. Wojny religijne, prześladowania za wiarę, morderstwa w imię religii, państwa wyznaniowe... XXI kurwa wiek a ludzie dalej wierzą w czary-mary.
Chuj, że jakiś plebs wierzy w takie bzdury ale, żeby lekarz, prawnik, naukowiec wierzył w takie jawne kłamstwa?
Nasi następcy powiedzą o nas epoka pierdolonego ciemnogrodu.
Wstyd. Po prostu kurwa wstyd.
Wszystkie religie muszą być absolutnie zniszczone. Ludzie muszą w końcu zrozumieć, że wszystkie są kłamstwem.
Będą patrzeć w naszą historię z niedowierzaniem. Wojny religijne, prześladowania za wiarę, morderstwa w imię religii, państwa wyznaniowe... XXI kurwa wiek a ludzie dalej wierzą w czary-mary.
Chuj, że jakiś plebs wierzy w takie bzdury ale, żeby lekarz, prawnik, naukowiec wierzył w takie jawne kłamstwa?
Nasi następcy powiedzą o nas epoka pierdolonego ciemnogrodu.
Wstyd. Po prostu kurwa wstyd.
Wszystkie religie muszą być absolutnie zniszczone. Ludzie muszą w końcu zrozumieć, że wszystkie są kłamstwem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów