📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ładna.. ej ale tak nie umiem zrobić jak ona.
Najlepiej jest obejrzeć jedno po drugim, to z tematu i to z komentarzy :]
Czas Fapować
[co do kolegi wyżej gdzieś tam w chuj]
Czas Fapować
[co do kolegi wyżej gdzieś tam w chuj]
na filmiku dziewczyna jest wybitnie słodka a na tych zdjęciach już o wiele bardziej dojrzała ;D vkontakte.ru/album140645361_138727735
El Dao napisał/a:
Ona ma 17 lat, nazywa się NikaEgorova, sprashivai.ru/kleine, vkontakte.ru/id131932038, twitter.com/!/NikaEgorova
Z tego co zrozumiałem, to ma 16 lat, 158 cm wzrostu, i mieszka w mieście kirovo-chepetsk. Więc kawałek jest do pokonania napaleńcy No i nie zapomnijcie o nauce rosyjskiego, jak ktoś zna to może z nią przez neta pogadać.
Może i nie jestem sadystyczny ale na końcu filmiku śmieje się do monitora i ogólnie to zakochałem się
Jest na youtubie ten filmik? Oczywiście, kurwa, że jest. Więc z łaski swojej dajcie mnie linka
ja z nią porozmawiam, ja będę mówił po polsku a ona po rosyjsku, nie musimy sie rozumieć, przecież i tak nikt nie rozumie kobiet ale wszyscy wiedzą o co chodzi
I oto jak sadistic sprawił że się zakochałem
Przez ten rozbrajający uśmiech na końcu nie mogę się oprzeć, żeby włączyć filmik po raz kolejny
Dajcie adres do filmika na yt :3
up:
watch?v=1K96Ig8akvw
watch?v=1K96Ig8akvw
GnS napisał/a:
ja to nawet 3 razy obejrzałem i nadal nie wiem po co to tutaj wrzuciłeś. Marne.
Więc chyba jesteś gejem.
kapi_diapan napisał/a:
Więc chyba jesteś gejem.
dumny jesteś z pedofilskich ciągotek ?? mam nadzieje, że jak trafisz do więzienia (jeśli trafisz) to nie będziesz się obawiał wspomnieć o swoich upodobaniach współwięźniom ... myślę, że w zamian otrzymasz wieeeeeeeeeeeeeeeele miłości, dzieciaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów