Po prostu piękne zdjęcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dziewczyny pierwszy raz widzą murzyna pracującego i nie mogły uwierzyć to pstrykły fotkę, aby pokazać w domu. U nich murzyny tylko zasiłki biorą i do nic nic nie robią.
a pozniej 5 bialych dziewczyn brutalnie zgwalconych przez 40 murzynow...
Taaaa
a potem można czytać te nagłówki że europejka została zgwałcona przez stado murzynów czy hindusów
jak głupie cipy podróżują w piątke bez obstawy męskiej to co się dziwić potem.
Naoglądają się diskawery czanel i myślą że świat i afryka jest piękna, kolorowa a wszyscy grają na wuwuzelach
dla mnie śmierć dla kretynek
a potem można czytać te nagłówki że europejka została zgwałcona przez stado murzynów czy hindusów
jak głupie cipy podróżują w piątke bez obstawy męskiej to co się dziwić potem.
Naoglądają się diskawery czanel i myślą że świat i afryka jest piękna, kolorowa a wszyscy grają na wuwuzelach
dla mnie śmierć dla kretynek
XtravaganZa napisał/a:
Laski sobie foto na pamiątkę robią, a murzyn na chama im się wpieprzył i koło kradnie! Co za naród, co za dzicz!
Wszystko byłoby dobrze, ale ten nygus to przedstawiciel swojego stada, a nie narodu, bo od kiedy stado można nazwać narodem?
Pękła czarna guma
wydaje mi sie ze one nie zdaja sobie sprawy ze będą ruchane i nigdzie nie pojada bo ten murzyn im wypuszcza powietrze z koła
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów