📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
może mi ktoś powiedzieć, co ma wspólnego ucinanie łba kurczakom ze zjadem po tamie? (ja wiem, że to do komenta Penera, ale kto normalny dyskutuje z Penerem...)
Ech... Przypominają mi sie czasy dzieciństwa i spuszczanie krwi ze świni. Tak, jestem ze wsi, obecnie mieszkam w Warszawie. Czyli trafiłem gdzie trzeba. Chociaż na wsi mniejsza wiocha była.
Ech... Przypominają mi sie czasy dzieciństwa i spuszczanie krwi ze świni. Tak, jestem ze wsi, obecnie mieszkam w Warszawie. Czyli trafiłem gdzie trzeba. Chociaż na wsi mniejsza wiocha była.
ja sie pytam gdzie te złamania i cierpienie gościa na desce
(drugi kurczak bardziej agresywny jakiś)
(drugi kurczak bardziej agresywny jakiś)
Gryps44 napisał/a:
@up,up
Kuźwa... Sadistic serio uczy Mam 20 lat a dopiero teraz dowiedziałem się że kura, czy tam kogut po odcięciu łba dalej się wije ;/ Jak wąż kurwa
nice! browarek ;]
Widzę 100% internet ... inni za dziecka jeździli do np do babci na wieś i widzieli takie coś . Ale ty jak teraz pokazałeś całe życie spędziłeś w domu przed tv/kompem
@djhexe
Zajebiści kolesie, zabijać zwierzęta powinno się humanitarnie, szybko i bezboleśnie, a ci wbili mu tasak w szyje i potem jeszcze 20 sekund pogadali zanim całkowicie mu łeb ucięli...
Zajebiści kolesie, zabijać zwierzęta powinno się humanitarnie, szybko i bezboleśnie, a ci wbili mu tasak w szyje i potem jeszcze 20 sekund pogadali zanim całkowicie mu łeb ucięli...
sosik napisał/a:
@djhexe
Gimnazjalni ekolodzy Już tasak przeciął tętnice szyjne co spowodowało odcięci mózgu od krwi a co za tym idzie kurczak nie odczuwał bólu. Rdzeń kręgowy też pewnie przerwał, ale tego na lekcji jeszcze nie mieliście.
Gryps44 napisał/a:
@up,up
Kuźwa... Sadistic serio uczy Mam 20 lat a dopiero teraz dowiedziałem się że kura, czy tam kogut po odcięciu łba dalej się wije ;/ Jak wąż kurwa
nice! browarek ;]
Kreskówki w dzieciństwie oglądałeś? A zresztą co ja się dziwie, mam znajomego, który twierdził, że prąd bierze się z kontaktu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów