Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up kredki natęperowałeś do szkoły że do kompa siadasz?
Temperować, chuju, temperować... chyba Cię ta Twoja szkoła ominęła szerokim łukiem.
panowie i panie, Owsiak to pionek polityczny, nieważne czy kradnie narazie ale zobaczcie:
-jawnie rozwija lewacką działalność i stworzył "nowy jarocin" gdzie wmawia młodym bunt do zasad i kościoła (w jarocinie był bunt do włądzy komunistycznej)
-kaczyńskiemy odmówił wizyty na woodstocku, ale komorowski był
-zaprosił Tomasza Lisa jako gościa,
-gdy trzeba było to o macierewiczu się wypowiedział, żeby jako autorytet uciąć jakąkolwiek rozmowę o Smoleńsku (wojewódzki też)
-jego ojciec był ZOMOwcem, mama udzielałą sie w partii,
-pojawił się znikąd w TV zaraz po okrągłym stole (w jaki sposób?)
-ma nienaganną opinię w TV tylko dlatego że myślisz że robi to dla dzieci,
Tyle się napierdoliłeś a jednego rzeczowego argumentu przeciw Owsiakowi nie napisałeś.
no kurwa, i może to jego wina, że jego ojciec był zomowcem, a matka była w partii?
Takie metody debilnych "prawaków". Argumentów nie ma to trzeba po rodzinie jechać. Gimbaza pełną gębą, jeszcze coś o wspaniałym reformatorze JKM i mamy komplet.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów