📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słoń przeżył? martwię się
forneusmarou napisał/a:
Takiego slonia to bym zabil i tyle. Dlaczego? Bo kurwa nie jestem cipa.
Stań przed lustrem i powtórz to 1000 razy, a na pewno tak będzie
ale skurwysyn, odjebałbym tego słonia łopatą
Jebany, jak się nim bawi. Widać, że ma z tego mega satysfakcję i przyjemność
hehehe, jebłem,
pięknie mu zrobił masaż dwoma nogami:)
pięknie mu zrobił masaż dwoma nogami:)
Wygląda jak zemsta za wszystkie znęcania się ludźmi nad słoniami....
.... do qrwy nędzy największy ssak lądowy na Ziemi pasie się w jakimś mieście pod drzewkiem !
.... do qrwy nędzy największy ssak lądowy na Ziemi pasie się w jakimś mieście pod drzewkiem !
słonie to zwierzęta bardzo terytorialne, jak mu jakiś karaluch wtargnie to go zdepcze.
Wiem że tu jest Sadol więc każdy w chuju będzie miał mój komentarz ale i tak go napisze. Słonie to bardzo inteligentne stworzenia. Ich pamięć jest fchuj lepsza od pamięci ludzkiej. Z ciekawostek - słonie pamiętają i to bardzo dobrze. Rozpoznają bez problemu inne spotkane osobniki w tym ludzi. I to po 20 nawet latach. Jesli ten słoń był przez tego typa kiedyś katowany w jakikolwiek sposób to kamery uwieczniły moment zemsty. Trąba słonia ma maksymalnie 40 000 mięśni. Dla porównania całe ciało człowieka składa się z ok. 600 mięśni... Wcale mi typa nie zal. A ten tam wcześniej piszący ze zajebał by słonia bo nie jest cipa... Ja zajebał bym Twojego ojca razem z matką by więcej takiego gówna jakim jesteś na swiat nie sprowadzali
forneusmarou napisał/a:
Słoń zajebal czlowieka - piwko dla slonia!
Zrobilem sobie rane na palcu do kości - Na Harda kurwa bo krew...
No cipy coraz wieksze na tym portalu. Takiego slonia to bym zabil i tyle. Dlaczego? Bo kurwa nie jestem cipa.
Śmiem wątpić xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów