Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiście, że porównujecie Hindusów do Muzułmanów, nie ma co...ignorancja poziom ekspert.
Hinduizm to chyba nie islam więc poniekąd to nie ciapate
ciapaty jest określeniem koloru skóry( "ni to czarny, ni to biały"), nie religii.
Nie zrobił tego bez powodu. Słonie są podobno pamiętliwe i chowają urazę do końca życia jeżeli były krzywdzone. Nwm czy wiecie jak zmusza się słonie do posłuszeństwa wobec człowieka. Był tu kiedyś nawet filmik, jak to odseparowuje się małego słonika od matki, a potem katuje i męczy tak, żeby jako dorosły słoń bał się człowieka i słuchał jego poleceń. Posłuszeństwo od początku wywołuje się strachem i przemocą, dlatego żałuję, że Jumbo nie powymiatał tych wszystkich pseudo treserów a tylko jednego. Dzikie zwierzęta powinny pozostać dzikie, a jak jebani pogromcy nie potrafią zostawić natury samej sobie i pchają swoje brudne łapska wszędzie, gdzie nie powinni, to niech liczą na to, że to wszystko ma swoje granice. Oby więcej takich akcji, może za 500 lat zrozumieją, że małpa nie wyga ze słoniem.
Zgoda ale czemu swojego pocisnął?
Zgoda ale czemu swojego pocisnął?
W sumie nie nawiązał walki z drugim słoniem. Zagonił go do pomieszczenia z ludźmi, może miał na myśli: "I czego tak stoisz bezczynnie? Wbijaj się do środka i pomóż mi w rozróbie"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów