📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale o co chodzi w tym filmiku? kurwa czy ja coś w nim przegapiłem? leży jakaś średniawa laska na plaży i kupuje loda? coś się dzieje więcej?
Smoczoor napisał/a:
ale o co chodzi w tym filmiku? kurwa czy ja coś w nim przegapiłem? leży jakaś średniawa laska na plaży i kupuje loda? coś się dzieje więcej?
ma skąpe majtki i koniobijce się jarają
ale gówno xd
Haski51 napisał/a:
@CrazyEdek
@CrazyEdek
co to za nuta
Bez jajec. To z tego filmu z takim kurdupelkiem
Obrzydliwe kurwisko. Mam wstręt do takich zahivionych szmat.
Dla kogoś, kto kiedyś wybierze się na wakacje nad hiszpańskie morze południowe, może być szok i niedowierzanie. Latynosi mają kompletnie inne granice tabu niż np. my. Idąc przez plażę w Barcelonie co najmniej co dziesiąta babeczka opala się bez stanika (niezależnie od urody i wieku). Nie jest też żadnym problemem zobaczyć kilka sztuk kompletnie nago.
To coś w deseń jak kraje muzułmańskie nie pozwalają pokazywać kobietom ich włosów bo najprawdopodobniej facetów to podnieca. To u nas jest granica dalej ale wciąż cycki to tabu. U latynosów odkryte cyce na plaży to właściwie norma. A jeszcze broszka na wierzchu to kobieta wyzwolona a nie kurwa.
To coś w deseń jak kraje muzułmańskie nie pozwalają pokazywać kobietom ich włosów bo najprawdopodobniej facetów to podnieca. To u nas jest granica dalej ale wciąż cycki to tabu. U latynosów odkryte cyce na plaży to właściwie norma. A jeszcze broszka na wierzchu to kobieta wyzwolona a nie kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów