📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pocieszny zwierzak ^^. Chociaż imo do takiej zabawy starczyła by Avilka, a nie Note od razu ;p
Jebać słonia, fajna laseczka
@up
To na chuj piszesz długi monolog skoro na jego końcu twierdzisz, że to jest sadistic i film odpowiedni na tą stronkę. Jak Ci nie pasuje to nikt Cię tu nie trzyma, a przez głupie pierdolenie świata nie zmienisz więc zapraszam na:
greenpeace.org/poland/pl/
Tam znajdziesz kolegów, którzy też dużo pierdolą, a mało mądrych rzeczy robią zapraszam!
@edit
Oj ktoś usunął posta przedmówcy
To na chuj piszesz długi monolog skoro na jego końcu twierdzisz, że to jest sadistic i film odpowiedni na tą stronkę. Jak Ci nie pasuje to nikt Cię tu nie trzyma, a przez głupie pierdolenie świata nie zmienisz więc zapraszam na:
greenpeace.org/poland/pl/
Tam znajdziesz kolegów, którzy też dużo pierdolą, a mało mądrych rzeczy robią zapraszam!
@edit
Oj ktoś usunął posta przedmówcy
raczej jebac laseczke
I wszystko jasne. Ten telefon to sprzet dla konia. Czy tam słonia, nieważne.
Ciekawostka ze świata:
Badania wykazały, że słonie są duże bo dużo jedzą.
Badania wykazały, że słonie są duże bo dużo jedzą.
ta laska taka brzydka, że tylko ze słoniami się bawić może..
Infernalgirl napisał/a:
ta laska taka brzydka, że tylko ze słoniami się bawić może..
Bitch please. Bardzo fajna kobitka!
Mnie raczej zastanawia jak ta laska z nim trenowała, że nauczył się trafiać w taki mały guziczek
Słon na premiera, babeczka na prezydenta, rudy do więzienia i Polska piękna i wielka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów