Staroć, ale chyba nie było.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anaal Nathrakh napisał/a:
Wniosek?
Hipjop, Techno, Rap, Disco itd. < Death Metal
Tylko dla jebanych brudasów ;>
Najzabawniejsze jest to, że fani hipjobu i rabu zawsze najbardziej się spinają ^^
Żal dupę ściska, panowie?
Opinia lekarza jest jednoznaczna, co do tego jaki rodzaj muzyki jest najzdrowszy
Opinia lekarza jest jednoznaczna, co do tego jaki rodzaj muzyki jest najzdrowszy
O gustach się nie dyskutuje i chuj .
Wniosek?
Wniosek?
Każdy słucha to co mu się podoba.
nope, Hipjop, Techno, Rap, Disco itd. > Death Metal
Najzabawniejsze jest to, że fani hipjobu i rabu zawsze najbardziej się spinają ^^
Jeśli dobrze zrozumiałem i odczytałem Twój język plemienny to hipjob=hiphop a rab=rap. Skoro tak, to czemu uważasz hiphop za muzykę? Widzisz, nienawidzisz a nawet nie wiesz czego. Poza tym jeśli kierujesz się w życiu reklamami to mówi samo za siebie.
Wniosek?
kompleks niższości: "...Dążenie do wyższości jest ściśle związane z poczuciem niższości i kompensacją. Poczucie niższości jest wynikiem odkrycia jakiejkolwiek niedoskonałości czy ułomności. Na przykład każdy człowiek był dzieckiem, więc musiał czuć się gorszy, mniej sprawny i bardziej ułomny od dorosłego. Wg Adlera poczucie niższości jest główną siłą napędową i motywem ludzkiego działania..."
próbujesz coś udowodnić, sam nie wiem co? a piwa dostajesz od takich samych jak Ty, czyli niedowartościowanych ludzi. oczywiście z wyjątkami, żeby nie było, że uogólniam tak jak Ty.
@Anaal Nathrakh
Ja po twoim nicku twierdzę że lubisz sprośne rzeczy : )
Ja po twoim nicku twierdzę że lubisz sprośne rzeczy : )
Wniosek?
Hiptropu słuchają gimbanany
to jak nazwiesz 25 latka walczącego w internecie ?
Anaal Nathrakh to taki zespolik, zajebisty swoją drogą. Tak czy siak, pierdolicie wszyscy. Wierzcie mi, że da się to wszystko pogodzić. Sam słucham od death metalu, przez bluesa do hip hopu i nie staram się hejtować gatunku. Hejtuję chujowych przedstawicieli danego gatunku. Jest denny metal i jest denny hip hop. Btw. ciekawy jestem, czy dożyję dnia, kiedy takie miśki jak Wy przestaną się spinać o gust.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów