Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruchadło całkiem całkiem.
Jak ten potwór to dla ciebie ruchadelko całkiem całkiem, to strach się bać jak ty wyglądasz i skąd jesteś XDD
To będzie matka moich dzieci.
Chuj wie komu współczuć, tobie że masz taki chujowy gust i zostaniesz alimenciarzem orka, czy jej że zrobi dziecko że stulejką
Najlepsze jest to że ryj ma rozjebany bardziej niż wcześniej, ale usilnie próbuje uśmiechać się do kamerki dla swoich widzów z onlyfans, co zresztą chujowo jej wychodzi
Jak ten potwór to dla ciebie ruchadelko całkiem całkiem, to strach się bać jak ty wyglądasz i skąd jesteś XDD
Nic nie poradze że ty pedał jesteś. Laska ma fajną dupe, ruchał by ją pół dnia, do tego napompowane usta zayebiste do robienia loda. Jak ty obciągasz swojemu staremu to skąd możesz wiedzieć co dobre.
rusinka z nastrzykniętym ryjem.
chyba z agregatu tynkarskiego ten ryj jej nakładali
Nic nie poradze że ty pedał jesteś. Laska ma fajną dupe, ruchał by ją pół dnia, do tego napompowane usta zayebiste do robienia loda. Jak ty obciągasz swojemu staremu to skąd możesz wiedzieć co dobre.
Twój nick brzmi jak pedał a udowadniając jaki masz gust to nawet tym bardziej do ciebie pasuje bycie pedałem:mrgreen:
Wyjdź trochę dalej ze swojej wiochy to zobaczysz fajne dupy, tylko że tam już raczej nie poruchasz bo kóz w mieście nie ma. A to co na wideo to nawet do typowej karyny nie sięga poziomem
"Słowianka"? Kacapka nie słowianka. Słowiański mają tylko język, który tam zaprowadziła boczna odnoga rodu książąt Rusi.
Nawet nie musiałam czekać aż się odezwie (po kacapsku), po samym ryju było widać. Po twarzy prawdziwych słowian (polaków, białorusinów, ukraińców, czechów, serbów, itd) trudno między sobą odróżnić, ale kacapi wyglądają inaczej, to skundlona mieszanka plemion różnego pochodzenia które miały nieszczęście zostać podbite przez swołocz.
Co nie? Kacapy mają legitnie mongolskie mordy i to jest nie do niezauważenia. Pewnie pozostałość po złotej ordzie.
ZiooMall napisał/a:Najlepsze jest to że ryj ma rozjebany bardziej niż wcześniej, ale usilnie próbuje uśmiechać się do kamerki dla swoich widzów z onlyfans, co zresztą chujowo jej wychodzi
Jak lubisz takie tanie scierwa, w dodatku puste, to ok. Kazdy ma swoje fetysze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów