W rosyjskim mieście Błagowieszczeńsk SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej. Panu młodemu grozi do 10 lat więzienia, panna młoda jest świadkiem w sprawie, a para spędzi miesiąc miodowy w areszcie śledczym."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
pazuzu napisał/a:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem coś takiego w moim mieście, na żywo. Policjanci wywlekli lokalnego złodziejaszka z bramy, naprzeciwko której w knajpie zaczynało się wesele. Prawilny pan młody zobaczył tę akcję i wydarł mordę w stylu "Wy kurwy jebane! We dwóch na jednego? To chodźcie po mnie, chuje!". No i namówił. Wezwali wsparcie, podjechały dwa cywilne radiowozy plus jedno Ducato, do którego ładowali pana młodego, pannę młodą, teściowe i część gości weselnych. Było to jedyne wesele, które zakończyło się jeszcze przed 17:00. Dareczek, właściciel knajpy, był nawet zadowolony, gdyż przytomnie skasował tych ciuliz góry.
Napadł na przechodnia ma ceremonii ślubnej?
tolek01 napisał/a:
a kto wie czy gosciowi dupe właśnie nie uratowali przed spierdoleniem sobie życia
Prędzej pannie cipsko uratowali, bo by chłop napierdalał po mordzie dzień w dzień jak typowy kacapski gieroj po ślubie...
pazuzu napisał/a:
stanowski "wkręcił" tyłu ludzi bo nikogo nie zdziwiło że współpracuje z pis. Prawdziwy prank to by się udał jakby ludzie się nabrali że współpracuje z lgbt albo lewicą.
Stanowski nie jest lewackim pajacem dlatego wkrętka w tamtą stronę by nie przeszła...
mariusz3pl napisał/a:
Stanowski nie jest lewackim pajacem dlatego wkrętka w tamtą stronę by nie przeszła...
No właśnie, czyli wkręta w stronę pisu nie była udana bo jak widać i tak wszyscy sądzą ze jest powiązany z pisem
Ale Stanowski brał morze kasy od pisu, stąd jest milionerem. To szmata pisowska.
pazuzu napisał/a:
No właśnie, czyli wkręta w stronę pisu nie była udana bo jak widać i tak wszyscy sądzą ze jest powiązany z pisem
Była bo łyknęli a łyknęli bo tak jak wcześniej napisałem.
[ Dodano 2024-08-07, 22:58 ]
smc napisał/a:
Ale Stanowski brał morze kasy od pisu, stąd jest milionerem. To szmata pisowska.
Eeetam ocean
Trzeba być koksem żeby mieć taki zjebany pomysł na ślub, rozumiem że małżonka uwierzyła bo głupia albo ustawili to pod "super" pomysł ślubny pod film, ale żeby ktoś z sadola w to uwierzył? Wpada granda przebierańców w pedalskich skarpetkach i adidaskach w dziwnych mundurach nie policyjnych ani wojskowych i mówią że są milicją, gra aktorska słaba i nikt nie ma broni palnej a wszyscy ubrani jakby to była jakaś akcja pustynna burza.
Fajnie wyszło z tym cytatem w opisie filmu.
"SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej"
zamiast
"podczas ceremonii ślubnej SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia"
Na wstępnie czytamy "pazuzu napisał" i wtedy ma to sens.
"SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej"
zamiast
"podczas ceremonii ślubnej SOBR aresztowało pana młodego oskarżonego o napaść na przechodnia"
Na wstępnie czytamy "pazuzu napisał" i wtedy ma to sens.
Podczas ceremonii napadł czy podczas ceremonii aresztowali ? Czy jedno i drugie
Tia już widzę jak za byle napaść w tym plemieniu gwałcicieli, morderców i złodziei, ściąganych jest aż 6 typa żeby zabrać jakiegoś wafla
pazuzu napisał/a:
... oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej...
Napadł na przechodnia podczas ślubu... Ten przechodzień to chyba ktoś ważny....
pazuzu napisał/a:
oskarżonego o napaść na przechodnia podczas ceremonii ślubnej
Ja się zastanawiam, jak on dał radę podczas ceremoni ślubnej napaść na jakiegoś przechodnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów