No to grubo!
No to grubo!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wypierdalają takiego gówna ze strony?!
Jakby reagowali żaden twój temat nie zaśmieciłby tej strony
Mati ma głos, jakby pomyślał: "znów mam tą cipę ruchać i lizać? Dajcie mi chuja do possania i owłosioną, osraną dupę 50 letniego żula do wyruchania".
masz problemy
A tam pierdolicie. Dobra mamuśka i z humorkiem. Lepsza taka niż ta pizda głupia co męża od grubasa wyzywała i kaleki jak sobie podbijał papier w pokoju.
fajnie, serio i bez sarkazmu, ale nie tutaj
Weź to chuj pstrokaty. Moderatorem jesteś Człowieku. Zmień styl, albo strony, bo to to co robisz to złe jest.
Fajna laleczka. Pozdrawiam jej faceta.
Możesz nim być, za jedyne 150 PLN za godzinkę. W cenie lodzik bez gumy, sex w różnych pozycjach i wielokrotność.
Aaa dobra teraz widzę, że wrzucił to kurwa moderator strony, szkoda gadać, zaraz będą tu wrzucane wszystkie kawały z podstawówki.
Możesz nim być, za jedyne 150 PLN za godzinkę. W cenie lodzik bez gumy, sex w różnych pozycjach i wielokrotność.
Aż tak zdesperowany, to ja nie jestem.
Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wypierdalają takiego gówna ze strony?! Zaraz będą tu wszystkie możliwe zjebane filmiki z TikToka, które z założeniem tego portalu nie mają nic wspólnego...
Szekle zgadzać się muszą. Już od dłuższego czasu samo badziewie i jakieś gówno dla gimbusów. Kiedyś wchodziłem tu codziennie a teraz może raz na miesiąc.
Dlaczego moderatorzy nie reagują i nie wypierdalają takiego gówna ze strony?! Zaraz będą tu wszystkie możliwe zjebane filmiki z TikToka, które z założeniem tego portalu nie mają nic wspólnego...
Tu chyba o to chodzi że kobiety mało co widzą i jak jest główna bohaterka kobieta to myk główna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów