📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Podobna do wokalistki teledysku, tego kawałka.
Jak sądzę zaraz potem wytrzeźwiałeś, czyż nie?
Jak sądzę zaraz potem wytrzeźwiałeś, czyż nie?
najebalem sie...ale i tak w taakim stanie piwa nie postawie
Filet napisał/a:
Przyznam się, piwo postawiłem po pijaku
Kurde, nie czaje czym tu jest się chwalić na portalach humorystycznych. Chcecie się w jakiś sposób "pokazać" przed ludźmi których nie znacie czy jak?
Swoją drogą tak jak koledzy wcześniej wspomnieli - fajna dupa .
Siedzę w domu i jak by nigdy nic, popadam sobie samotnie w alkoholizm przeglądając sadola, licząc na sporą dawkę szowinistyczno-rasistowskiej rozrywki a tu nagle natrafiam taki syf, piwko mi jebnęło w glebę i teraz wisisz mi za browar
Tyle w tym temacie i wypierdalaj!
Tyle w tym temacie i wypierdalaj!
dizzydom napisał/a:
Nie dość, że jakaś Niemka, brzydka to i popierdolona. No, ale okej, dawajcie więcej piw.
dla kolegi
a tu masz typową brzydką Niemkę:
widać że dobrze chapie dzidę
dizzydom napisał/a:
Nie dość, że jakaś Niemka, brzydka to i popierdolona. No, ale okej, dawajcie więcej piw.
Kurwa, jakimś cudem wcisnęło mi się piwo, sory :/.
LegendarnyZiom napisał/a:
kret463 napisał/a:
najebalem sie...ale i tak w taakim stanie piwa nie postawie
Filet napisał/a:
Przyznam się, piwo postawiłem po pijaku
Kurde, nie czaje czym tu jest się chwalić na portalach humorystycznych. Chcecie się w jakiś sposób "pokazać" przed ludźmi których nie znacie czy jak?
Jakbyś nie zauważył - to jest portal o nazwie: "Codzienna dawka czarnego humoru - Sadistic.pl" A jak już zrozumiałeś, o co im chodzi - to wypierdalaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów