Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę sadistic.pl/intro-z-500-odcinkow-the-simpsons-vt105459.htmStężenie gimbusów na tym forum jest coraz większe.
gdyby nie policja to by te bydło wszystko rozniosło w drobny mak po tych meczach.
nowe stadiony się otwiera, a po meczu wszystko rozwalą. krzesła pourywają, bramki powyłamują.
Najebani atakują przechodniów.
ale to oni są biedni i poszkodowani jak ich policja pałkami obłoży albo gazem potraktuje.
Policja powinna mieć jeszcze większe upoważnienia w takich sytuacjach. bo to jest władza która pilnuje porządku i bezpieczeństwa innych.
ad1/ kibole to zwierzęta, chodzą po ulicahc drą mordę, zamiast kibicować jak człowiek na stadionie,
ad2/ policja to takie same zwierzęta, ze względu na to jak sie zachowują, ponadto ludzie zatrudniani w oddziałach prewencji to banda analfabetów i ludzi z wodogłowiem, u których średnia IQ nie przekracza 40.
wzajemnie sie nakręcają jak Izrael i Iran
Powiedział wielki kibic co raz w życiu był na meczach, a policje widzi tylko w TVN.
a dlatego że debili i matołów trzeba tępić i eliminować
za komuny milicjanci wiedzieli jak rozpierdolić tłum a teraz się policja pierdoli jak matka z łobuzem
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoksWedle tego co piszesz to powinni Cie wyeliminować w pierwszej kolejności skoro wolisz komunę na kształt murzynskiego ghetta zamiast demokracji.
Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.A mnie od zawsze zastanawia skąd się wziął ubiór kiboli. Napierdalanie się to sport, że w ortalionie chodzą? W ten sposób utożsamiają się z piłkarzami? Nie rozumiem.
Ciężko się biega w ciężkiej skórze, ciężkich butach, dlatego nosi się lekkie ubrania i lekkie buty. Ciężko się domyślić ? Wykaż choć krzty mózgu więcej niż te barachło
PS: Ten z największą ilością piw w ad.1 napisał, że chodzą po ulicach i drą ryja.
Masz rację, Ci kibice siatkówki, żużla, hokeja to niezłe patole. Pozdro dla kumatych
@up camel
Policja nie niesie Prawa i Porządku tylko Korupcję
mogę poświadczyć sytuacji Ja i moi kumple jak ktoś na lewo odkupywał papierosy z komisariatu,
tak samo mogę poświadczyć że znam dwóch którzy napierdalają żony
I niejednokrotnie widziałem jak jeździli pijani samochodem i jak kupowali alkohol w czasie zmiany nocnej.
Znam chłopaka którego pijany ojciec policjant zaatakował nożem, sąsiedna miejscowość.
Ten sam policjant bije swoją żonę. To już trzeci.
Znam chłopaka który w 2000 roku dostał wyrok 3 lat bezwarunkowego więzienia za jedną lufkę palenia
tj. 0,2 g. czegoś co jeszcze 30 lat temu było legalne i było rzeczą którą babcia sadziła w ogródku żeby odpędzić pasożyty i chwasty. A wasi ojcowie chodzili ubrani w ciuchy w włókien konopnych.
I komu to przeszkadzało to nie wiem ale mogę tylko powiedzieć.
Ze ta policja to korupcyjna zakała naszego pięknego narodu.
Więc niech wam nie pierdoli jakiś dureń że czarne jest białe
Po pierwsze to co ma kurwa lufka palenia do policji?! Przecież to prawo karne zabrania posiadania i palenia marihuany. Policja tego nie ustalała.. To nie wiem o co Ci chodzi.
Kiepskie argumenty podajesz. Bo w każdej grupie społecznej, zawodowej itd, znajdą się idioci.
Wśród księży też są pedofilie i alkoholicy. Wśród lekarzy też znajdzie się taki co bije żone i gania dzieciara z nożem. Tak więc?
A nawiązując do filmu, to i z jednej i z drugiej strony jest mnóstwo prowokatorów. Ale moim skromnym zdaniem, do policji powinien być większy szacunek. Bo niektórzy na zbyt wiele sobie pozwalają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów