Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tylko przypomnę, że mimo większej ilości prób samobójczych u kobiet, to trupów-samobójców jest więcej u facetów.
Bo faceci najwyraźniej lepiej ogarniają fizykę i mechanikę. Wystarczyło powiesić się bliżej ściany a nie na środku tego kija od szczotki i efekt byłby zadowalający. Mam nadzieję, że to drobne niepowodzenie jej nie zniechęciło do dalszych prób
Pewnie kutasa jej nikt nie chciał dać do ssania...
w razie czego dzwoń przyjade żeby tobie takie pomysły nie przyszły do głowy
w razie czego dzwoń przyjade żeby tobie takie pomysły nie przyszły do głowy
Samica na zdjęciu profilowym to nie ja, tylko moja ulubiona modelka XXXL. Jak cię kręcą puszyste, to podaj gmaila. Udostępnię ci całą galerię z jej fotami i filmikami i kilka innych fajnych świnek.
Na bank nie fajkowa próba xd kto z was podczas wieszania sie na czymś, co nie utrzyma większego psa, trzyma sie za linę, żeby czasem ciężar ciała jej nie zacisnął, bo jeszcze by były obtarcia xd wieszalem sie już 4 razy, za każdym razem sie udało. I za każdym razem w ten sam sposób. Serio, nie zmyślam.
Może zamiast tego wieszania lepiej wyjechać z Sosnowca?
Może zamiast tego wieszania lepiej wyjechać z Sosnowca?
Dziękuje za radę, wyjechałem, a raczej wyleciałem dwa lata temu. Nie wiem czy jesteś debilem, czy udajesz. Ale współczuje Ci, ze poświęciłeś chwile na sprawdzenie pochodzenia, a jeszcze mniejsza chwile na jakiś konstruktywny komentarz xd napisałbym Ci, co mógłbyś z sobą zrobić, ale mógłbyś mnie pozwać xd
Dziękuje za radę, wyjechałem, a raczej wyleciałem dwa lata temu. Nie wiem czy jesteś debilem, czy udajesz. Ale współczuje Ci, ze poświęciłeś chwile na sprawdzenie pochodzenia, a jeszcze mniejsza chwile na jakiś konstruktywny komentarz xd napisałbym Ci, co mógłbyś z sobą zrobić, ale mógłbyś mnie pozwać xd
Chyba jednak Sosnowiec został w tobie mimo tej migracji. Osobiście w dupie mam skąd jesteś i gdzie cię zakopią - twoja wiocha wyświetla się obok nicka przy postach na forum, a że pieprzysz jakieś smuty o wieszaniu się 4 razy to człowiek się niepotrzebnie zlitował i zmarnował na ciebie trochę darmowego internetu Skoro 4 razy nie dałeś rady się powiesić to najwyraźniej jesteś zwykłym atencjuszem, który szuka uwagi. Do 5 razy sztuka więc pokaż, że nie jesteś miękka faja
Chyba jednak Sosnowiec został w tobie mimo tej migracji. Osobiście w dupie mam skąd jesteś i gdzie cię zakopią - twoja wiocha wyświetla się obok nicka przy postach na forum, a że pieprzysz jakieś smuty o wieszaniu się 4 razy to człowiek się niepotrzebnie zlitował i zmarnował na ciebie trochę darmowego internetu Skoro 4 razy nie dałeś rady się powiesić to najwyraźniej jesteś zwykłym atencjuszem, który szuka uwagi. Do 5 razy sztuka więc pokaż, że nie jesteś miękka faja
A xd czyli jesteś głupi i nie zrozumiałeś sarkazmu.
-----------Ej, lala, i tak chcesz się zabić za chwilę, to dasz się wyruchać przed skoczeniem? Szkoda żeby się zmarnowało takie fajne, młode ciało...-------------
-----------Tobie? Wyruchać? nigdy! smierdzisz, i wogóle , zapomnij! -----------------
na to żul, pod nosem:
------------Ok, poczekam na dole... -----------
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów