Brazylijscy strażnicy testują tasery przed zakupem większej partii. Nie rozumiem cenzury bandytów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy podziałało by równie dobrze na większych Da Silvów.
Dlatego jednostki patologiczne u których resocjalizacja (podobno to bzdura ale Szwecji działa) jest już niemożliwa powinny być eliminowane.
Pierdolenie o świętości życia jest populistycznym zabiegiem aby ludzi przekonać do tego, że świat w jakim żyjemy a szczególnie ludzie u władzy to istoty wręcz nieskalanej opinii.
Przecież ludzie(większość) na morderców i zbrodniarzy głosować nie będą. Dlatego w mediach tylko dobro i zło a co pomiędzy? Na przykład ludzka natura.
Tylko obłuda i mydlenie oczy.
Gdyby tych na górze odjebali przy zatrzymaniu( po pewnie za niewinność to nie siedzą) to by połowa z tych "stróżów prawa" nie stałaby się taką samą patologią jak tych których męczą.
Pierdolenie o świętości życia jest populistycznym zabiegiem aby ludzi przekonać do tego, że świat w jakim żyjemy a szczególnie ludzie u władzy to istoty wręcz nieskalanej opinii.
Przecież ludzie(większość) na morderców i zbrodniarzy głosować nie będą. Dlatego w mediach tylko dobro i zło a co pomiędzy? Na przykład ludzka natura.
Tylko obłuda i mydlenie oczy.
Gdyby tych na górze odjebali przy zatrzymaniu( po pewnie za niewinność to nie siedzą) to by połowa z tych "stróżów prawa" nie stałaby się taką samą patologią jak tych których męczą.
@up Zgadzam się w kwestiach poglądowych na temat resocjalizacji, oraz efektu zwierciadła które występuję wszędzie.W urzędach w A. PŁD.Dzieje się dokładnie to samo ale w inny sposób, niedostrzegalny z perspektywy widzą.Dodam tylko że w takich warunkach, prawdopodobnie już po jednym miesiącu człowiek nie wróciłby do społeczeństwa jako w pełni zdrowy.W Polskich więzieniach myślę że okres ten przypada na 2 lata, lecz już po pierwszym roku więzień zaczyna przechodzić pierwsze zmiany.Jaki z tego wniosek?Wszystkie wyroki do dwóch lat, bezwzględne więzienie, wszystkie powyżej kara śmierci wykonana bezpośrednio na sali sądowej zaraz po orzeczeniu wyroku poprzez kulę w łeb, kat siedziałby na swój podczas całego procesu.
*sali
*sali
woytasw napisał/a:
Takie same zwierzęta jak Ci w majtkach - tylko w czarnych mundurach.
Patologia po jednej i drugiej stronie.
Nie zauważyłeś, że byli wybierani z listy. Możliwe, iż za jakieś ogromne przewinienia.
O sami eksperci w komentarzach. Po filmiku wnioskuje że jeden gang opierdolił kogoś z innego. Teraj jpegi możecie się rozejść.
Gosc wyjdzie za 4 lata, odjebie na ulicy ze dwoch i taki bedzie final
tak powinno byc. wiezienie to nie kurort. bandyta powinien sie BAC wrocic do wiezienia
Przecież to ochotnicy, otrzymają za to wynagrodzenie, nie wiem o co wam chodzi
woytasw napisał/a:
Takie same zwierzęta jak Ci w majtkach - tylko w czarnych mundurach.
Patologia po jednej i drugiej stronie.
Weź nie pierdol te dasilvy na wolności gwałciły i cieły ludzi maczetami
Litujecie się nad śmieciami ? Tymi samymi którzy zabijają z zimną krwią dziewczynę w kiosku ? Więzienie to nie hotel, policja powinna ćwiczyć na tym gównie..
@up Gówno to ty masz w głowie.Na szczęście zdechniesz z głodu na emeryturze bo żeby spierdolić z tego kraju zawszonych biedaków to trzeba być coś wartym.
Ja wiem, że top utopijny plan, ale gdyby nie było takiei ścierwa na świecie jak osadzony i ten w czarnym, to jak by było pięknie,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów