Może w tym bloku zalegali z opłatami za wywóz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może w tym bloku zalegali z opłatami za wywóz.
uszkodzona puszka/mocowanie w polsce robia to samo
To tylko ta piękna Rosja którą tak na YT pokazują (Głównie Moskwe) - Polsko - Rosyjscy influencerzy - którzy tam wyemigrowali, taka kolorowa, brawna, przaśna i zwykła Rosja.
Tutaj nic dziwnego się nie dzieje, sam kilka razy rozjebałem pojemnik, bo spółdzielnia nie chciała postawić nowego pojemnika, bo np. był tak zniszczony, że uniemożliwiało to jego załadowanie, co widać zresztą na filmie, że spada z wideł. Pewnie nie raz się z nim męczyli i taki to efekt. Niech teraz mieszkańcy zapierdalają z łopatami Kierowca nagrywa cały cyrk, żeby mieć podkładkę, żeby go nie wyjebali z roboty. W Polsce dalej ludzie mają ekipy śmieciarek za parchów i traktują jak meneli i żuli, co zresztą widać po komentarzach pod filmem. Wysrałem swoje żale, teraz idę blokować ruch na osiedlach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów