18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Smacznego
~Velture • 2018-06-14, 9:26
Może czasem jednak lepiej dorzucić kilka dolców i pójść do lepszej knajpy

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Heydash 2018-06-15, 12:32
HiHtitmamnan napisał/a:

@Heydash na pewno zjadłbyś zupę ze szczurami

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.
Zgłoś
~Velture 2018-06-15, 13:30 3
Heydash napisał/a:

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd) ale nie wybrzydzał bym jakby szczur coś tam gmerał w garnku/talerzu. Prawdopodobnie większość z nas zjadła gdzieś kiedyś takie jedzenie i żyje. Co cię nie zabije to cię wzmocni, a estetyka w kwestiach podstawowych potrzeb zabije nie wzmocni.

Mi czasem jak coś spadnie w kuchni na podłogę to normalnie podnoszę i jem.
Na dobrą sprawę to podejrzewam, że więcej zarazków ma deska do krojenia na której ciągle jakieś odpadki po żarciu leżą niż kawałek podłogi po którym się tylko chodzi.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 14:59
Argeusz napisał/a:

@up mówisz o Polsce?

U nas też jest syf

Ja jadam w trasie tylko w ambasadach USA. W nieznanych miejscach albo cię okradną albo cię zesra na rzadko.
Zgłoś
Dziadek_Mroz 2018-06-15, 16:41
Uwielbiam Mielno
Zgłoś
zakmen 2018-06-15, 17:15
@jbone

Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.
Zgłoś
Diggerx 2018-06-15, 18:18 1
Heydash napisał/a:

I tu mnie masz bo nie jem mięsa (czekam na prawilny osąd)

pedau
Zgłoś
HalfGod 2018-06-15, 18:59 1
"Kurwa, nie takie rzeczy się jadło" - chińskie przysłowie
Zgłoś
Wiewór 2018-06-15, 22:49
zakmen napisał/a:

@jbone

Lepiej spytaj zwyczajnego pracownika a nie ,,kierownika" bo co prawda starają się trzymać poziom ale aż tak bardzo kolorowo to też nie jest.

Jest kolorowo. Mcd ma najwyższe standardy czystości i kontroli świeżości żywności. Nie ma mowy o jakichkolwiek ustępstwach powodujących syf.
Gdyby polskie szpitale były tak czyste to nigdy nikt niczym by się w nich zaraził.
Każdy mcd każdej nocy jest gruntownie myty od podłogi po sufit. Nawet odsuwaja wszystkie meble i pod nimi sprzataja.
Zapytajcie polskiego byznesmana restauratora kiedy ostatnio ręce myl po wyjściu z kibla a co dopiero sprzatal.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-06-16, 10:28 1
Kjo ki ki pa ljio ljio

Ktoś tam miał nadzieję, że w Polsce tak nie jest. Mam takie potwierdzone info, że na morzem świeża ryba to tylko z nazwy, wszystko mrożone, ale ludzie jadą nad morze po śwoeżą rybkę ryby trzymali na podłodze albo wycierali szmatą do podłogi. Może i kilka trafi się czystych moejsc, ale jakby sanepid zrobił niezapowiedziany nalot na wszystkie nadmorskie smażalnie, to wieleby się zmieniło
Zgłoś
zakmen 2018-06-17, 21:37
@Abraxus

Tak i nie. Niczym się nie zarazisz i nie zjesz nic nie świeżego, to fakt. Jednak nie sprząta się tak bardzo jak ci powiedziano. Robi się to co ma styczność z jedzeniem. Jak na coś nie ma czasu to się tego nie robi i tyle. Ba czasami pracownikom przy ciężkim zapierdolu zakazuję się podnoszenia lub sprzątania czegoś z podłogi. Sprzątając to nocą wynosi się żywność wiadrami. Nie zrozum mnie źle, mówię że nie jest aż tak kolorowo ale i tak jest DUŻO lepiej niż w typowych restauracjach. Mówię ci do z doświadczenia zwyczajnego pracownika nocnego który ten syf musi ogarniać.
Zgłoś
Wiewór 2018-06-18, 12:55
zakmen napisał/a:

@Abraxus

Tak i nie. Niczym się nie zarazisz i nie zjesz nic nie świeżego, to fakt. Jednak nie sprząta się tak bardzo jak ci powiedziano. Robi się to co ma styczność z jedzeniem. Jak na coś nie ma czasu to się tego nie robi i tyle. Ba czasami pracownikom przy ciężkim zapierdolu zakazuję się podnoszenia lub sprzątania czegoś z podłogi. Sprzątając to nocą wynosi się żywność wiadrami. Nie zrozum mnie źle, mówię że nie jest aż tak kolorowo ale i tak jest DUŻO lepiej niż w typowych restauracjach. Mówię ci do z doświadczenia zwyczajnego pracownika nocnego który ten syf musi ogarniać.

Też to napisałem z doświadczenia. Dorabiałem w MCD na studiach. Pracowałem w dwóch MCD i wszystko było perfekt. Zero ściemy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem