18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Smacznego Wilku
huncfot130 • 2020-12-31, 18:47
"​W okolicy Trzebicza (woj. lubuskie) sfotografowano wilka niosącego w pysku głowę psa. Zdjęcia opublikowane w mediach społecznościowych wzbudziły przerażenie i niepokój internautów. Jak jednak twierdzi w rozmowie z Interią Adam Gełdon z Nadleśnictwa Spychowo, nie powinniśmy obawiać się o nasze bezpieczeństwo. Powody do zmartwień mają za to nieodpowiedzialni właściciele zwierząt"

Duża szansa że okoliczne przestraszone pieseły (sylwester itd) już się nie znajdą...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ManBearPig 2020-12-31, 21:19 2
Zbysław napisał/a:

to wilk kładzie psa?
zawsze myślałem że to pies jest silniejszy od wilka

Pies dostaje żarcie od pana gotowe do michy. Wilk żeby zjeść, musi zabić.
Zgłoś
luki121-89 2020-12-31, 21:19
Łeb może niesie młodym . Pierdole teraz na grzyby bez choćby gazu pieprzowego sie nie ruszam.
Zgłoś
Dodi26 2020-12-31, 21:43 14
Mieszkam mniej niż 10 km od tej wsi i jest stały problem z wilkami i rysiami ostatnio jeden pojmał psa z posesji i zjadł więc przekaż Gełdonowi z Spychowa niech się pierdoli ze swoimi myślami bo w dupie był i gówno widział .. czytałem jego złote myśli na FB i gość jest fanatykiem zwierząt dzikich ... Pojebało mu się w głowie i myśli że wychowa wilki a nie one jego ...

A co się okazało pies został najpierw potrącony i dopiero wilk go zlokalizował i rozszarpał do reszty . Pozdro warianty zdrowego 2021 roku ...
Zgłoś
zielonydarian 2020-12-31, 22:14
kupię szczeniaka wilka!!!! będę straszył sierściuchy na łosiedlu!!!!
Zgłoś
ridin2 2021-01-01, 0:46 2
Zbysław napisał/a:

to wilk kładzie psa?

pies nie ma szans z wilkiem, nawet te najgroźniejsze typu amstaff, pitbul czy rottweiler
Zgłoś
Karboksylator 2021-01-01, 1:02 1
ridin2 napisał/a:

pies nie ma szans z wilkiem, nawet te najgroźniejsze typu amstaff, pitbul czy rottweiler

nie każdy pies. są rasy które sobie z wilkami poradzą.
Zgłoś
S................z 2021-01-01, 1:35 2
Zbysław napisał/a:

to wilk kładzie psa?

Tylko kilka ras psów jest w stanie położyć wilka np: Owczarek kaukaski, Kangal i jeszcze coś tam.
No jest jeszcze opcja, że wilk chory, wygłodzony lub jest pizdą wtedy więcej niż kilka ras
Zgłoś
miroslaw111 2021-01-01, 3:22 1
Ten wilk widać odpasione bydle nie pierwsza głowa i nie ostatnia
Zgłoś
Revelict 2021-01-01, 9:37
Ja to zawsze powtarzam że psy to są niebezpieczne zwierzęta, teraz poszedł do lasu polować na wilki, na szczęście mu się nie udało, ale kto wie co by było następne, może przedszkole?
Zgłoś
octave25 2021-01-01, 23:04
hacked15 napisał/a:

po buzi widac ,że lis ^.-

Gdzie ty widzisz buzię, u tego pchlarza? Hah
Zgłoś
KORAS82 2021-01-02, 18:37 1
Pisało gdzieś że pies leżał sztywny przy drodze bo samochód go jebnął a wilk tylko poczęstował się zwłokami
Zgłoś
S................z 2021-01-03, 0:09
KORAS82 napisał/a:

Pisało gdzieś że pies leżał sztywny przy drodze bo samochód go jebnął a wilk tylko poczęstował się zwłokami

No i dobrze tak powinno być!
W przyrodzie nic nie ginie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem