Jest moc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
ja pierdole... za takie pieniądze to lepiej sobie porządny motór kupić... przynajmniej człowiek wygląda
Bez sensu. Chętnie bym się przejechał.
A panowie tam wyżej widzę, że rozpoznają dźwięki sportowych litrów. Szacun.
A panowie tam wyżej widzę, że rozpoznają dźwięki sportowych litrów. Szacun.
nigdy nie rozumialem wsadzania fajnego silnika do takich gowien jak smart albo maluch
Ciekawe, czy oprócz palenia opon, daje się tym wynalazkiem coś innego robić. Bo to raczej pojazd dla mistrza prostej.
1.3cc 15v V7 taak, te silniki były dobre, z resztą jak widać. Smarty ogólnie były dobre, dlatego tyle czasu poświęcili im w TOP GEAR
Widzę sami znawcy motoryzacji.
Smart jest mały, ale bardzo dobrze ma rozłożoną masę własną i raczej się nie wywróci.
Po 2 z tyłu można nałożyć naprawdę szerokie kapcie.
Po 3 to nie jest gówno, i powiem wam że bardziej bezpieczne od nie jednego sedana.
Konstrukcja oparta na klatce bezpieczeństwa, pokryta panelami z tworzywa. Po 1 przy lekkiej stłuczce kupujesz panel za grosze pare min i auto jak nowe. Po 2 zero rdzy. Po 3 bardzo bezpieczne, jedyne auto w tej klasie (nawet lepsze od Clio) gdzie pow. 60 km/h po uderzeniu w mur otworzą się drzwi a nogi są całe.
Kto tym nie jeździł to nie wie. Jak ktoś pisał mały ale wariat i uwierzcie mi, może facet wygląda w nim smiesznie ale jest duża frajda z jazdy.
Smart Roadster wchodził w limitowanych wersjach np z silnikiem od Hayabuzy Polecam
Smart jest mały, ale bardzo dobrze ma rozłożoną masę własną i raczej się nie wywróci.
Po 2 z tyłu można nałożyć naprawdę szerokie kapcie.
Po 3 to nie jest gówno, i powiem wam że bardziej bezpieczne od nie jednego sedana.
Konstrukcja oparta na klatce bezpieczeństwa, pokryta panelami z tworzywa. Po 1 przy lekkiej stłuczce kupujesz panel za grosze pare min i auto jak nowe. Po 2 zero rdzy. Po 3 bardzo bezpieczne, jedyne auto w tej klasie (nawet lepsze od Clio) gdzie pow. 60 km/h po uderzeniu w mur otworzą się drzwi a nogi są całe.
Kto tym nie jeździł to nie wie. Jak ktoś pisał mały ale wariat i uwierzcie mi, może facet wygląda w nim smiesznie ale jest duża frajda z jazdy.
Smart Roadster wchodził w limitowanych wersjach np z silnikiem od Hayabuzy Polecam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów