Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jezdzijcie dalej swoimi bezpiecznymi 1.9tdi z milionem kilometrow po 10 dzwonach i zamiast poduszki podwietrznej wyskoczy wam karteczka z napisem "tu kiedys byla poduszka". |Adios!
Najpierw zainstaluj polskie znaki do tej ruskiej klawiatury, bo kaleczysz. [Gdzie do chuja warny za brak polskich znaków]
Milion kilometrów to pikuś. Twój smark się rozpadnie a TDI jeszcze będzie działać długo po tym, jak mi się "buda" rozleci hehehe.
Dzwon? Pfff Młotek, parę śrubek, dwie trytytki i jadę dalej - z gównolitowego smarka zostałby fotel po pierdolinęciu w dzika przy prędkości ~70km/h.
#sudo ból dupy off
czarnyblack @ Dzisiaj 19:52
0Daj piwo
tak sie sklada, ze w wiekszosci gowien po takim dzwonie w betonowy mur za chuja bys drzwi nie otworzyl. W smarcie natomiast, ktory jest wielkosci pudelka od zapalek, to nie dosc ze przezyjesz, to na dodatek samodzielnie otworzysz drzwi i sie wydostaniesz. Jezdzilem tym samochodem i w srodku jest zadziwiajaco duzo miejsca. Ale jezdzijcie dalej swoimi bezpiecznymi 1.9tdi z milionem kilometrow po 10 dzwonach i zamiast poduszki podwietrznej wyskoczy wam karteczka z napisem "tu kiedys byla poduszka". |Adios!
Tak wydostaniesz się ale w foliowym worku z porozwalanymi organami.
Ps. Wpisz w google 'przeciążenie'
czarnyblack @ Dzisiaj 19:52
0Daj piwo
tak sie sklada, ze w wiekszosci gowien po takim dzwonie w betonowy mur za chuja bys drzwi nie otworzyl. W smarcie natomiast, ktory jest wielkosci pudelka od zapalek, to nie dosc ze przezyjesz, to na dodatek samodzielnie otworzysz drzwi i sie wydostaniesz. Jezdzilem tym samochodem i w srodku jest zadziwiajaco duzo miejsca. Ale jezdzijcie dalej swoimi bezpiecznymi 1.9tdi z milionem kilometrow po 10 dzwonach i zamiast poduszki podwietrznej wyskoczy wam karteczka z napisem "tu kiedys byla poduszka". |Adios!
Tak wydostaniesz się ale w foliowym worku z porozwalanymi organami.
Ps. Wpisz w google 'przeciążenie'
Silniki 1.9 oraz wyżej są paliwożerne na mieście jak i same rozmiary pojazdu są niekomfortowe by się zmieścić w tłoku lub na parkingach. Duże silniki i auta są mocne ale wymagające czasu, pieniędzy i poświęcenia.
Smarta naprawisz z smartfonem i google w ręku. Merca, BMW, Audi już raczej nie .
A tak chińskie gówno po zderzeniu ze ścianą.
"nie znam się to się wypowiem"
To nie jest "chińskie gunwo". To jest VW T3. Co więcej to nawet nie jest crash-test tego auta, a crash-test toru. Znowu jakiś geniusz wyciągnął filmik z kontekstu. Auto z Twojego filmiku zostało dociążone na pace (bodajże betonem) i rozpędzone do ok 90 km/h. Więc nie dziwota że składa się jak akordeon brudasa. Wkurwia mnie to strasznie bo sam takim jeżdżę i jestem bardzo drażliwy na tym punkcie. Masz tu filmik tłumaczący wszystko.
Jednak nie warto na nią liczyć, ona jest do łatwego uprzątania złomu. Brak strefy wyhamowywania ciała zabija każdego.
"Wypadek BongMana w Sosnowcu..."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów