📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
ooo Cobain zmartwychwstał i gra teraz na skrzypkach- proszę , proszę skurwisyn cwany
Nie ma dwóch zdań. Gość ma takie wypizdowie we wzroku, uszach, gestach, ruchach i talencie, że 98 procent użytkowniczek tego portalu poszłaby z nim w tany... I wcale nie chodzi, bo nie... Nie jestem gejem.
Ale gość ma kurwa feeling i look jaki ja chciałbym mieć
Ale gość ma kurwa feeling i look jaki ja chciałbym mieć
Tam żadnych skrzypiec nie ma, facet gra na altówce...
Jeśli mimowolnie zaczynam ruszać głową w rytm muzyki to raczej jest dobre
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Leszek Możdżer (Polak)
Nirvane idioto ...
Nirvanę idioto.
Gość ewidentnie nie udźwignął tego utworu - w 2:20 wyraźnie widać że zesrał się w gacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów