Majewski i jego nowa piosenka...
Majewski i jego nowa piosenka...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Majewski upałd. I teraz na siłę robi gówno i chce powrócić za pomocą internetu. Chujoza. "Songa bracie nie chwytam"
powiedział grubas siedzący przed kompem, który nic w życiu nie zrobił Nie lubię Majewskiego, ale przynajmniej coś robi, a nie pierdoli na sadisticu w stylu:
- ale to chujowe
- chujowy jest
zasrane polaczki-cwaniaczki - narzekanie i zawiść we krwi.
powiedział grubas siedzący przed kompem, który nic w życiu nie zrobił Nie lubię Majewskiego, ale przynajmniej coś robi, a nie pierdoli na sadisticu w stylu:
- ale to chujowe
- chujowy jest
zasrane polaczki-cwaniaczki - narzekanie i zawiść we krwi.
napisał chudzielec, który jest odważny w realnym świecie, walczy z e-hejtem, atakuje zło, niszczy obłudniuków, wyszukuje na sadisticu "zasranych hipokrytów" i gnoi ich, gardzi internetowymi komentatorami! Jestem dumny, że taki texas rendżer jak Ty jest na tym portalu! Szkoda tylko, że pierdolisz na sadisticu w stylu:
-"polaczki-cwaniaczki"
- zawistne polaczki
-to takie polaczkowate
Polak to Polak, a "polaczek" to może być nazwa jakiegoś kawałka ziemi.
zasrana hipokryzja hejtera hipokryzji.
btw. zrobiłem w życiu coś więcej niż "nic". Np. napisałem już 2 komentarz pod tym filmikiem, i kupę zrobiłem.
napisał chudzielec, który jest odważny w realnym świecie, walczy z e-hejtem, atakuje zło, niszczy obłudniuków, wyszukuje na sadisticu "zasranych hipokrytów" i gnoi ich, gardzi internetowymi komentatorami! Jestem dumny, że taki texas rendżer jak Ty jest na tym portalu! Szkoda tylko, że pierdolisz na sadisticu w stylu:
-"polaczki-cwaniaczki"
- zawistne polaczki
-to takie polaczkowate
Polak to Polak, a "polaczek" to może być nazwa jakiegoś kawałka ziemi.
zasrana hipokryzja hejtera hipokryzji.
btw. zrobiłem w życiu coś więcej niż "nic". Np. napisałem już 2 komentarz pod tym filmikiem, i kupę zrobiłem.
sprawdź znaczenie słowa hipokryzja, potem wdawaj się w dyskusję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów