📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można nie zauważyć różnicy? Te z prawej mają białe kapturki :/
Ale porównanie
Dzieciaku szkoła zaraz się zaczyna. Po książki i tornister z mamą byś się wybrał anie jakieś głupoty Ci w głowie.
Dzieciaku szkoła zaraz się zaczyna. Po książki i tornister z mamą byś się wybrał anie jakieś głupoty Ci w głowie.
Te po prawej są szczęśliwe, uśmiechają się i robią to, na co się zdecydowały same. Te po prawej noszą to, bo im każą mężulkowie albo groźbą albo wymyślną historyjką, że jak założy to ją Allah do raju przyjmie, mimo że te szmaty nie mają nic wspólnego z religią, a z KULTURĄ. W Koranie NIE jest napisane że ma chustą zasłaniać włosy, a że "kobieta winna być skromną", tyle w temacie.
A ja chciałbym tylko dodać że allah to chuj a mahomet był pedofilem.
co za debil to wymyślił...
zakonnice robią to co chcą, nikt im nie grozi kamieniem kozą ani kwasem jeżeli to zdejmą...
zakonnice robią to co chcą, nikt im nie grozi kamieniem kozą ani kwasem jeżeli to zdejmą...
@vajron nie wiem czy jesteś głupi czy jesteś trollem, przy średnim wieku ok. 42 lat w tamtych czasach (teraz kobiety w takim wieku, a nawet i starsze rodzą dzieci). Kiedy mniej więcej menopauza nachodziła pewnie przed 30, a stara panna to była osiemnastoletnia dziewczyna. To jakby nie była pedofilia, kobiety szybciej dojrzewały, tak patrząc 99% twoich potomków to byli pedofile, bo jeszcze jakieś 100-150 lat temu 13-letnia dziewczyna była panną na wydaniu. W porównaniu do np. Mahometa, który dymał dziewięciolatkę.
Co do obrazka to nie muszę dodawać, że zakonnice to jakiś ułamek, myślę nawet, że może to być 0,1% kobiet. A nie 100%, po trzecie te muzułmanki na zdjęciu, w niektórych krajach i za ten skąpy strój dostałyby kwasem, bo przecież mają odsłoniętą twarz. Autor chciał się popisać jakąś elokwencją, ale popisał się tylko głupotą.
Co do obrazka to nie muszę dodawać, że zakonnice to jakiś ułamek, myślę nawet, że może to być 0,1% kobiet. A nie 100%, po trzecie te muzułmanki na zdjęciu, w niektórych krajach i za ten skąpy strój dostałyby kwasem, bo przecież mają odsłoniętą twarz. Autor chciał się popisać jakąś elokwencją, ale popisał się tylko głupotą.
Kurwa niechcący dałem ci piwo...
@wajnona, gdybyś nie była kobietą to nazwałbym cię idiotą, ale wybaczam. Strony ci się pomieszały :p Muzułmanki są po lewej, tzn w sumie to u ciebie obie są prawe
nie jarze - ktos kto wymyslil i opublikowal posta to jedno - glupie ,zenujace... ale kto to wrzucil na glowna ?? taki temat powinien ladowac w gownie a nie na glownej.
Pierwszy obrońca muslimów na sadolu!
Banować!
Banować!
Hej, jest tu jakiś admin?
Człowieku, taki wpis i to na GŁÓWNEJ dyskryminuje ten portal!!!
Jakiś gimbus - Alonso - prostak i nieuk obraża naszą inteligencję (o kulturze nie wspomnę) a Wy to publikujecie?
Hej? Chcecie poziomu Naszej Klasy czy innych portali na zasadzie "pokaż cycki"?
Hej?
I zapamiętajcie IP tego chujka, żeby się tu więcej NIGDY nie wślizgnął !!!
Zdjmijcie do diabła ten szczeniacki wpis, bo wkurwiliście normalsów!!! Chyba że chcecie żeby wchodził na Wasz portal elektorat Leppera...
Człowieku, taki wpis i to na GŁÓWNEJ dyskryminuje ten portal!!!
Jakiś gimbus - Alonso - prostak i nieuk obraża naszą inteligencję (o kulturze nie wspomnę) a Wy to publikujecie?
Hej? Chcecie poziomu Naszej Klasy czy innych portali na zasadzie "pokaż cycki"?
Hej?
I zapamiętajcie IP tego chujka, żeby się tu więcej NIGDY nie wślizgnął !!!
Zdjmijcie do diabła ten szczeniacki wpis, bo wkurwiliście normalsów!!! Chyba że chcecie żeby wchodził na Wasz portal elektorat Leppera...
co do foty po prawo, to nie wypada śmiać się z chorych psychicznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów