📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
leszek1987 napisał/a:
klan bez ryśka będzie jak maciek bez downa
sadistic.pl/jestem-ryskiem-vt104858.htm993129
No proszę Was, kurwa....
Skończcie już z tym tekstem...
Ryski to fajne chlopaki.Kochajmy Ryskow bo tak szybko odchodza,Swiat bez Ryska nie bedzie juz taki sam...-Ha ha-zartowalem-pare tysiecy odcinkow czekelem az ten fajtlapa wreszcie walnie pusta banka wjakas terakote. ..A wlasnie-czy wiecie ze kartony ktore zabily Hanke to podelka po plytkach ktore zabily Ryska?
szkoda że nie dali jeszcze jakiejś krwi .....
to za zdrowie Rycha
ale morał tej historyjki jest taki: nie każda babka która Cię zaczepia chce się bzykać
ACTA powinno się tym zainteresować: 1:16 - 1:23, sample z Kärtsy Hatakka & Kimmo Kajasto Max Payne - Theme song
biceps napisał/a:
szkoda że nie dali jeszcze jakiejś krwi .....
Nie starczyło budżetu na ketchup, musieli ubrać Kreta do wieczornej prognozy pogody...
Jestem Ryśkiem - Sadistic.pl
20 luty 2012 19:58 (Wczoraj)
Śmierć Rysia z Klanu - Sadistic.pl
21 luty 2012 18:06 (Dzisiaj)
Niektórzy lubią kopiować innych ...
20 luty 2012 19:58 (Wczoraj)
noe82 napisał/a:
Klan bez Ryśka, to jak down bez Maćka
Śmierć Rysia z Klanu - Sadistic.pl
21 luty 2012 18:06 (Dzisiaj)
leszek1987 napisał/a:
klan bez ryśka będzie jak maciek bez downa
Niektórzy lubią kopiować innych ...
Ok. Teraz czas na wysyp Rysiopodobnych żartów, obrazków, filmików i innego gówna.
Btw. spece od efektów specjalnych, zrobili myk i puścili jak Rysiek wstaje jako jego rzekome uderzenie głową w posadzkę. Co za mózgi.
Btw. spece od efektów specjalnych, zrobili myk i puścili jak Rysiek wstaje jako jego rzekome uderzenie głową w posadzkę. Co za mózgi.
Ryszard na Wawel!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów