📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Sayagin666 napisał/a:
smiechles ?
nastepny kurwa debil z gimnazjum
Tylko debil wnioskuje debilizm po wieku, jesteś tego najlepszym przykładem że wiek to nie wszystko.
wisniowylk napisał/a:
Tylko debil wnioskuje debilizm po wieku, jesteś tego najlepszym przykładem że wiek to nie wszystko.
nie debilu - tylko tak sie sklada, ze w gimnazjum 90% to debile a niemal 99% gimbazy zagladajacych na sadola to debile
Nie chodzi o wiek ale jak stwierdzil kolega wczesniej w poscie : śmiechłem - to taki skrot myslowy od : cierpie na ciezkie niedojebanie mozgowe...
150 gimbusów na sodolu skąd oni się kurwa biorą?
Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!
Śmiechłechłem... a mi sie to podoba.
Takie nowe okreslenie oznaczające szybki i krótkotrwały śmiech, takie "heh". Nie "heheehehehe kurwa hahahaha ja pierdole!!"
filmik dobry wiec śmiechłem, a Wy dalej miejscie ból dupy z całkiem fajnego słówka, pierdolone Miodki.
Takie nowe okreslenie oznaczające szybki i krótkotrwały śmiech, takie "heh". Nie "heheehehehe kurwa hahahaha ja pierdole!!"
filmik dobry wiec śmiechłem, a Wy dalej miejscie ból dupy z całkiem fajnego słówka, pierdolone Miodki.
Sayagin666 napisał/a:
nie debilu - tylko tak sie sklada, ze w gimnazjum 90% to debile a niemal 99% gimbazy zagladajacych na sadola to debile
Nie chodzi o wiek ale jak stwierdzil kolega wczesniej w poscie : śmiechłem - to taki skrot myslowy od : cierpie na ciezkie niedojebanie mozgowe...
Rozumiem Twoją frustracje debilu ale jesteś za stary żeby to ogarnąć.
wisniowylk napisał/a:
Rozumiem Twoją frustracje debilu ale jesteś za stary żeby to ogarnąć.
A ty jesteś zbyt niedojebany żeby wysławiać się jak należy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów