Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Fabryka drewna" w polskiej nomenklaturze to tartak. To tam wysyła się ścięta drzewa do wstępnej obróbki.
Potem z tartaków wysyła się obrobione drewno do docelowych fabryk, które je dalej obrabiają do własnych potrzeb. Ale i tak te fabryki nie nazywają się "fabrykami drewna".
Więc pewnie nie wiesz, ale piszesz bzdury.
Nie muszę już mu odpowiadać, dziękuję.
"Fabryka drewna" w polskiej nomenklaturze to tartak. To tam wysyła się ścięta drzewa do wstępnej obróbki.
Potem z tartaków wysyła się obrobione drewno do docelowych fabryk, które je dalej obrabiają do własnych potrzeb. Ale i tak te fabryki nie nazywają się "fabrykami drewna".
Więc pewnie nie wiesz, ale piszesz bzdury.
A jak nazwiesz fabrykę np sklejki?
Wjeżdża cała Kłoda i jest obrabiana - na liście?
A jak nazwiesz producenta Parkietu - tez wjeżdża całą Kłoda i jest rozcinana na mniejsze elementy potem jest suszone, formatowane
Fabryka Drewna pacanie
Huja się znasz a się wypowiadasz
A jak nazwiesz fabrykę np sklejki?
Wjeżdża cała Kłoda i jest obrabiana - na liście?
A jak nazwiesz producenta Parkietu - tez wjeżdża całą Kłoda i jest rozcinana na mniejsze elementy potem jest suszone, formatowane
Fabryka Drewna pacanie
Huja się znasz a się wypowiadasz
O kurwa, jaki ty głupi jesteś. Ja pierdole. Żaden z wymienionych przez ciebie zakładów nie produkuje drewna i jestem niemalże pewien, że nie korzysta się z drewna do produkcji sklejki ani parkietu, bo szkoda drewna i pieniędzy. Reasumując w opisywanych przez ciebie "fabrykach drewna" ani nie przyjeżdża ani nie wyjeżdża drewno. Debil, kurwa maksymalny w chuj. Król debili.
Masz obejrzyj sobie jak wygląda Fabryka Drewna
Kłody drewna przyjeżdżają w takiej formie z lasu. Następnie widzisz co jest robione
Sam się baranie zaorales
Ten film to mój klient tak jak połowa takich zakładów z tej branży
O kurwa, jaki ty głupi jesteś. Ja pierdole. Żaden z wymienionych przez ciebie zakładów nie produkuje drewna i jestem niemalże pewien, że nie korzysta się z drewna do produkcji sklejki ani parkietu, bo szkoda drewna i pieniędzy. Reasumując w opisywanych przez ciebie "fabrykach drewna" ani nie przyjeżdża ani nie wyjeżdża drewno. Debil, kurwa maksymalny w chuj. Król debili.
Kurwa nie korzysta się z drewna do produkcji parkietu ani sklejki
Kurwa nie korzysta się z drewna do produkcji parkietu ani sklejki
No i tobie to kacapskie spierdolenie się dalej udziela, skoro twierdzisz, że istnieją fabryki drewna. Powyżej ci już wytłumaczono.
Może i się zaorałem, może nie. Myślałem, że robi się jedno i drugie z odpadów, bo szkoda drewna (ściętego drzewa). Sednem jest, że nie ma fabryk drewna. Drewno powstaje w lasach, a jego obróbką zajmują się tartaki, mowa o semantyce. I dlatego napisałem, że to kacapskie spierdolenie, mając także autora na myśli i jego opis.
W zakładach płyt tzw pazdziochy, czy np mdf, wszędzie jest drewno tylko zmielone.
Co do nazwy fabryka drewna
Sa zakłady drzewne
Zakłady przetwórstwa drewna
Połowa moich klientów ma w nazwie drewno
Np Zakłady Drzewne Zadobrze
Błędna nazwa by była Fabryka Drzewa - takie cos to albo szkółka drzew albo las
Fabryka drewna jest nazwą poprawna
fdk.com.pl/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów