Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem. Ten rozowy znaczek kolo nicka jest tak trudny do odczytania? Moze faceci zakladaja z gory, ze siedza tu tylko i wylacznie inni faceci? Chyba wszystkie dziewczyny na taka sytuacje tu trafily.
czy wy jestescie pojebani? wiecie jaka to jest dragedia dla rodziny? co do chuja jest w tym smiesznego? 'chcial byc hardkorem' - pierdolone dzieci neo, wszystkich kurwa ustawic pod sciana i rozstrzelac...
To jest prowokacja, albo nie wiesz/nie rozumiesz, gdzie jesteś dzieciaku...Pomyśl: jeśli był wystarczającym zjebem/wiejskim kaskaderem (non offensive), aby był w stanie wywrócić walec drogowy, to co On musiał robić w domu? Rodzinie debil z głowy, tylko walca szkoda, bo do euro coraz bliżej...
I jak już kilka osób mnie ubiegło: zwracaj do ciężkiej cholery uwagę na znaki płci!
To jest prowokacja, albo nie wiesz/nie rozumiesz, gdzie jesteś dzieciaku...Pomyśl: jeśli był wystarczającym zjebem/wiejskim kaskaderem (non offensive), aby był w stanie wywrócić walec drogowy, to co On musiał robić w domu? Rodzinie debil z głowy, tylko walca szkoda, bo do euro coraz bliżej...
I jak już kilka osób mnie ubiegło: zwracaj do ciężkiej cholery uwagę na znaki płci!
Nie wkurwiaj mnie z tym euro. Przez zasrany stadion we Wrocku musze sobie sama placic za sprawdziany, arkusze probne i kserowki w szkole, bo nowy i piekny stadionik wpierdolil tyle kasy, ze trzeba bylo obciac budzet na edukacje. ><
niestety mam takie samo wrażenie co Ty. Zresztą często zdarza się że nowi użytkownicy robią ze mnie chłopa, cóż życie. Nie mam czasu na uświadamianie ich że jestem kobietą o.OMoze faceci zakladaja z gory, ze siedza tu tylko i wylacznie inni faceci? Chyba wszystkie dziewczyny na taka sytuacje tu trafily.
i jak to w opisie ma forumowa koleżanka Bogna(Pozdro siostro:D )
"bardzo mi z tego powodu wszystko jedno."
jest to niecodzienne i dla niektórych śmieszne
on i tak by zginął...
A co do poprzedniego posta forumowej koleżanki to tylko idioci nie zauważają znaczka wenus przy nicku i tylko rozsądzają twoją płeć po nicku.
To nie fake, w wypadku zginął 25-letni operator.... Walec miał uszkodzony układ hamowania....
Walca to można pieszo wyprzedzić, tyle tylko że w miejscu gdzie wydarzył się wypadek jest duża górka, naprawde bardzo stroma i gdyby się nie wywrócił to by pół wsi wywalcowałty ale ile on musiał jechać żeby taką glebę zaliczyć. jak u nas drogi remontowali to na rowerze spokojnie walce wyprzedzałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów