Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 napisał/a:
P🤬lone dindu nuffiny. Nie potrafią spasować, jak ktoś ich uspokaja, tylko drą mordy jak poj🤬e.
C🤬j z tym. u nich darcie mordy jest legalne, bo mają "wolność słowa", a durna p🤬da nawet nie krzyczała mu prosto w twarz, a w inną stronę. Gliniarz powinien za to beknąć. Sram na to, czy to są czarne, żółte czy skośne małpy. Mogą się drzeć, bo mają takie prawo i nie muszą pasować jak ktoś ich uspokaja. Ty nie możesz przy piesku nic powiedzieć, bo w Polsce żyjesz. Nawet zatrzymać cię mogą bez podania przyczyny mówiąc "rutynowa kontrola", bo kiedyś jak nas szwaby zaatakowali, to też takowe były i im to zostało w krwi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie