Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Owszem, dla wyłysiałego Janka z brzuszkiem, z pensją 4000 brutto i z otyłą żoną o mysiej mordzie taki fiat ducato pasuje idealnie. Bo chyba nie masz na myśli FORDA GT - bo skąd wziąłbyś ponad 2 miliony na tego supercara
Tak tak. Chłopie idź sklepać konia nad zdjęciem siostry i nie wracaj. Jesteś taki zarobiony a siedzisz na stronie dla szarych obywateli? To się nie kłóci z twoim stanem majątkowym? Niesłychane
Tak tak. Chłopie idź sklepać konia nad zdjęciem siostry i nie wracaj. Jesteś taki zarobiony a siedzisz na stronie dla szarych obywateli? To się nie kłóci z twoim stanem majątkowym? Niesłychane
Boli dupa? Ma boleć. Żyje z kryptowalut cwelu. Daj adres BTC to Ci wyślę gifta bidoku.
Ps. ze Ty ruchasz swoją siostrę pedofilu to nie znaczy, że każdy tak robi
W ogóle musisz być ostrym tłukiem, podejrzewam że pracujesz jako magazynier ewentualnie linka na produkcji. Logika godna 2 latka, bo człowiek który zarabia to wcale nie korzysta już z internetu.
Dziękujemy za opinię, w sumie miałeś sporo materiału do analizy, całe jedno zdanie
Obecnie bidoku rs3 8y 22, zrobione na 500 km (tak, już można jak zapłacisz) A Ty dalej clio z 2005? Czy komunikacja miejska? Twoja żona Cię pozdrawia, oczywiście z tylnich siedzeń samochodu
Co tam tania dziwko szczekasz? Do spania bo czeka etat za 4000 brutto
Pókiś ryja nie rozwarł tylko patorodzina wiedziała żeś upośledzony. A tu popatrz, teraz większość dojrzała. ;p
Pókiś ryja nie rozwarł tylko patorodzina wiedziała żeś upośledzony. A tu popatrz, teraz większość dojrzała. ;p
większość? Czyli Ty i 3 nieudaczników podobnych do Ciebie? Jacy wy kurwa jesteście tępi, sami się wyjaśniacie w każdym zdaniu, nie dziwię się, że jebiecie na tych magazynach i czy tam w fabrykach jak Beduini za drobne.
Jak ja mam patorodzine to co dopiero musi się dziać u Ciebie
Pewnie stary Cię rucha i mieszkacie w jednym pokoju w 8.
Owszem, dla wyłysiałego Janka z brzuszkiem, z pensją 4000 brutto i z otyłą żoną o mysiej mordzie taki fiat ducato pasuje idealnie. Bo chyba nie masz na myśli FORDA GT - bo skąd wziąłbyś ponad 2 miliony na tego supercara
weź czlowieku włóż sobie stringi matki do ryja i sie nie wypowiadaj. Pewnie masz tam z 25 lat i coś szczekasz, zapewne czubek głowy zaczął ci siwieć i głosowałeś na konfederacje. zaden szanujacy i myslacy logicznie czlowiek by nie wysmiewal tych ktorzy stoja gorzej materialnie. nie pozdrawiam
Obecnie bidoku rs3 8y 22, zrobione na 500 km (tak, już można jak zapłacisz) A Ty dalej clio z 2005? Czy komunikacja miejska? Twoja żona Cię pozdrawia, oczywiście z tylnich siedzeń samochodu
Rs3 to chyba w konspekcie masz, które zajebałeś z salonu kałdi, zanim cię stamtąd wypierdolili... Dzięki, ale mnie nikt nie ubezwłasnowolnił, jak ciebie, sądząc po twoim spoceniu nt. żony Może to ja kiedyś tam twoją żonę miałem... A poza tym to clio to wdzięczne autko, tylko ruchać ciężko na tylnym siedzeniu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów