Niepozorny skurwychujek
Niepozorny skurwychujek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupszy chuj od tego głodnego wilka
A mógł mu całą łapę upierdolić przy samej dupie
teraz ma Hiv, tak nie wscieklizne a Hiv bo wilk pamieta zly dotyk poprzedniego napotkanego czleka
Oby piesek miał wściekliznę. To jakieś dzikie psowate. Ze łba do lisa trochę podobne. Ale na wilka to chyba za mały i sierść ma jak jakiś zapchleniec.
Kurwa to był Kojot ! Wilk jest dwa razy większy i 10 razy groźniejszy wyglądu, rekę by mu odgryzł swoim wielkim łbem a nie uszczypnął jak kojot cipa.
Nie wiem co ty masz do kojotów. Oczywiście, mniejsze zwierze gryzie słabiej, to zrozumiałe — ale sam zwierzak nieudacznikiem nie jest. Amerykany od stuleci prowadzą z kojotami wojnę, i przegrywają.Kurwa to był Kojot ! Wilk jest dwa razy większy i 10 razy groźniejszy wyglądu, rekę by mu odgryzł swoim wielkim łbem a nie uszczypnął jak kojot cipa.
Ponadto widzę niewłaściwe użycie słowa "cipa". Otóż, to dla ciebie niedościgniony ideał, dobro którego nigdy nie posmakowałeś.
Dla lepszego zrozumienia daję tabelkę:
Porządne:
- wilk
- kojot
- cipa
Badziewo:
- pies
- ty
Nie wiem co ty masz do kojotów. Oczywiście, mniejsze zwierze gryzie słabiej, to zrozumiałe — ale sam zwierzak nieudacznikiem nie jest. Amerykany od stuleci prowadzą z kojotami wojnę, i przegrywają.
Ponadto widzę niewłaściwe użycie słowa "cipa". Otóż, to dla ciebie niedościgniony ideał, dobro którego nigdy nie posmakowałeś.
Dla lepszego zrozumienia daję tabelkę:
Porządne:
- wilk
- kojot
- cipa
Badziewo:
- pies
- ty
A co Ty masz do psów? Feminizm się w Tobie odezwał i zapewne facet Cię zostawił i pijesz do psów, pewnie miałaś problem, że pozwalał psu wchodzić na łóżko i nie mogłaś mieć swojego terytorium, więc kazałaś mu wybrać pomiędzy psem a Tobą i wybrał psa, nie dziwię mu się. Poza tym zarówno wilk jak i kojot są przodkami psów a sam pies to canis lupus familiaris, Ty nie potrafisz kochać tak jak pies.
Psy przodków mają zacnych ale same uległy degeneracji. Pies zachowuje się jak szczenię wilka/kojota a nie jak dorosły osobnik. Jest też długa lista innych cech które występują u szczeniąt psowatych a nie u dorosłych osobników (mniejszy mózg w stosunku do masy ciała, opadające uszy, zabawy, itd).Poza tym zarówno wilk jak i kojot są przodkami psów a sam pies to canis lupus familiaris,
Cip to ja miałem w życiu sporo, nawet cipę żonę miałem i mam kilkunastoletnie dziecko. Coś o czym ty możesz jedynie pomarzyć. Więc skończ pierdolić kocopoły bez pokrycia w rzeczywistości
P.s Ja mam dziecko a ty jako rasowa lesba na szczęści się nie rozmnożysz, o rodzinie też możesz zapomnieć. Ale w takim przypadku jak ty to :
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów