📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polak to jest fachowcem budowlanym,lekarzem a teraz to i fachowcem od paneli
brylant1412 napisał/a:
polak to jest fachowcem budowlanym,lekarzem a teraz to i fachowcem od paneli
nie każdy się rodzi z raną ciętą między nogami
Buraka bym do chaty nie wpuscił, panele zawsze się wybrzuszą niewazne czy to wytrzesz, wiocha w huj, a matka albo sie boi patologi osiedlowych cwaniakow albo ma niskie IQ
Trzeba było se deski położyć, a nie być teraz fachowcem od płyty wiórowej/pcv czy innego gówna. Na deski możesz nawet nasrać i nie popuchną.
A mnie zastanawia czy to jeszcze sadistic czy forum budowlane?
Informuje wszystkich specjalistów, ze jak będę sobie chciał polożyć panele to znajdę forum muratora
Informuje wszystkich specjalistów, ze jak będę sobie chciał polożyć panele to znajdę forum muratora
boże, co za rudera,
boże, co za dziadostwo...
winthek napisał/a:
boże, co za rudera,
Wyjdź z talerza bo Cię frytki napierdolą
Wkurwiają mnie takie chłopki co wyżej srają niż łeb mają.Widziałem kilka patologii,gdzie przykładowo pies bokser pilnuje mieszkania bo nie ma zamków w drzwiach,a matka kręci sie jak smród po gaciach i katuje koleżkę żeby jej dorzucił do browara. Tutaj wewnątrz widać,że jest całkiem przyzwoicie..Aby z zewnątrz opierdolić fakturą i będzie git.Nie oceniaj innych ludzi taką suchą gadką.
(Nie,nie mieszkam pod mostem.Mam zajebisty jednorodzinny dom i nie szufladkuję ludzi)
można piwa wymienic na prawdziwe?
Ciekawe co było potem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów