Jestem tylko ciekaw, jak wy wyglądacie, że piszecie takie denne komentarze określające jego wygląd a niekiedy preferencje, pewnie macie kaloryfer fajną laskę i dużo imprezujecie, a wasza gwiazdka prowincji bonkman to już w szczególności, ten to co rano biega wyrywa laseczki dobrze się odżywia i z tego całego porządnego życia ma czasem chwile by wejść na portal. Ja mam spoko życie choć nie sypie mi hajsem z nieba ale mam super kobietę trenuje sztuki walki i mam pierwszej klasy znajomych, i nie miałem nigdy zajawki by w tak denny, płytki i wręcz samobójczy sposób "jechać po kimś", oczywiście to wam się wydaje, że to są pociski (), zastanawia mnie więc, jakimi frajerami, lamusami i zwykłymi parówami musicie być by tak kogoś obrażać, widać z waszych komentarzy, nie mieliście łatwo w szkole z rówieśnikami... Widać tutaj kogo jak wyzywali i kto miał i ma przepierdolone, teraz już wiem gdzie jest miejsce swobody dla tych pacanów popychadeł. Respekt mam dla kogo trzeba wymieniał nie będę ale teraz sadol ma awaryjny poziom gimbazjalistów i takich nieudaczników życiowych chłopców do bicia, nie tylko w młodym wieku bo chyba się zapomnieliście, że "kto pizdą się urodził kanarkiem nie zdechnie" chociaż przestałem wierzyć w podawany wiek bo albo ktoś ma źle wpisany albo ma jakiś zespół dzięki któremu ma darmowy przejazd w MPK.