📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Ja bym miał stracha iść pieszo czy to pod ciężarem 75kg nie jebnie a on tak się autem wpierdala...
Zaniedługo to wszędzie na każdym kroku bedą betonowe słupki przed takich kierowców bo sie wszędzie wpierdalają tymi autami tam gdzie nie trzeba..
Zaniedługo to wszędzie na każdym kroku bedą betonowe słupki przed takich kierowców bo sie wszędzie wpierdalają tymi autami tam gdzie nie trzeba..
No i chuj z mostem i sraczami na dworze. Silna armia jest? Jest. W kosmos latają? Latają. Zajęli Krym? Zajęli. Milion pięćset dwa dziewięćset głowic mają? Mają. To kacapowi wystarcza. Może wpierdalać spleśniały chleb z plewow, a Putin że swoją bandą złote sracze sobie instalują w swoich palacach, ale najważniejsze że na świecie boją się matiuszki Rossiji. Taka tam mentalność.
Kolejny kandydat do nagrody Darwina w tym miesiącu. Nie wiem czy pokona w finale pani skaczącą na bungee bez bungee, ale trzymam kciuki Bo mimo wszystko wspomniana wcześniej pani mogła być zestresowana pierwszym skokiem i wystarczyła sekunda nieuwagi żeby podąć złą decyzję, a tutaj kierujący pojazdem świadomie wjeżdża na niestabilną konstrukcję i nawet komentujące dzieci nie wierzą w powodzenie tej akcji ;p
I to jest przyszłość transportu!
Podwodne autostrady!
Burn! Loot! Murder!
Podwodne autostrady!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów