18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

bo strzelanie w głowę choć skuteczne ze strategicznego punktu widzenia jest bez sensu...
strzela sie w tułów (w tym przypadku bułka z masłem) i oczekuje na kolegów kpr. Kebaba ...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sonico 2021-07-21, 23:01 1
agent_kosa napisał/a:

Strzelanie do kogokolwiek jest bez sensu a to, że tak się dzieje świadczy o spierdoleniu muzgowym i ślepym wykonywaniu poleceń jeszcze bardziej spierdolonych muzgowo przełożonych, którzy wykonują polecenia tych wyżej spierdolonych, którzy nie mają krwi na rękach oficjalnie tfuuu na te wszystkie wojny, o co oni się zabijają, co warte to wszystko i tak wszyscy trafią tam gdzie mają....do piachu
Taaa wiem mózg nie muzg he he

przeczytałeś kiedyś gdzieś jak się pisze słowo mózg? czy normalnie niedojebie mówić do ciebie?
Zgłoś
Mega 2021-07-22, 0:24
Strzelanie do kogokolwiek jest bez sensu a to, że tak się dzieje świadczy o spierdoleniu muzgowym i ślepym wykonywaniu poleceń jeszcze bardziej spierdolonych muzgowo przełożonych, którzy wykonują polecenia tych wyżej spierdolonych, którzy nie mają krwi na rękach oficjalnie tfuuu na te wszystkie wojny, o co oni się zabijają, co warte to wszystko i tak wszyscy trafią tam gdzie mają....do piachu

Może kiedyś się dowiesz czemu się strzela do takich ludzi... daj bóg....
Zgłoś
pioter84 2021-07-22, 7:22
agent_kosa napisał/a:

Strzelanie do ludzi jest zajebiste ty spedalony dendrofilu.
Zgłoś
FourthIllusion 2021-07-22, 23:53 1
agent_kosa napisał/a:

Brak wojen tez zly, zobacz na obecne spoleczne spierdolenie zdewocenie i wszech obecne cioty, pedalstwo i inne gowno, zawsze jakis balans musi byc bo inaczej ludziom odpierdala
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem